نحوه ی درست کردن کیک شاهزاده سوئدی

نحوه ی درست کردن کیک شاهزاده سوئدی را به شما آموزش دهیم. کیک ” شاهزاده خانم ” که در سوئد مشهور است. این کیک برای تولد، جشن‌ها و یا هر موقعیت ویژه‌ای که واقعا ً می‌خواهید مهارت‌های کیک پزی را نشان دهید خیره‌کننده و عالی است. این کیک از ترکیب کیک سفید استفاده می‌کند و شامل یک خامه شیرینی خانگی با مربای تمشک است. اگرچه این کیک زمان می‌برد تا آماده شود، تمام مواد می‌توانند تا سه روز پیش از درست کردن کیک ساخته شوند. این کیک ظاهری سبز دارد و خوشمزه است.

ترکیبات کیک شاهزاده سوئدی

برای خامه شیرینی

مواد خامه ای

    • مواد خامه ای:۲ فنجان
    •  زرده تخم مرغ:۵ عدد
    •  نشاسته ذرت:۳ قاشق غذاخوری
    •  شکر:۲/۱ فنجان
    •  مقدار کم نمک
    • وانیل:۱ قاشق غذاخوری
  •  کره: ۴قاشق غذاخوری

برای کیک

  • ۱ (۱۵٫۲۵ پیمانه) محتویات کیک
  • ۴/۱ ۱: فنجان آب
  • ۳/۱: فنجان روغن
  • ۳:عدد تخم مرغ

برای شربت ساده

۲/۱: فنجان آب

۲/۱:فنجان شکر

برای خامه زده شده

  • ۱: پیمانه شیرینی مارزپین
  • ۳: قطره رنگ دهنده غذا (سبز رنگ)

برای جمع بندی مواد

  • ۳: قاشق غذاخوری مربای تمشک
  • شکر: مخصوص شیرینی (برای شیرینی مارزپین)

روش پخت کیک شاهزاده سوئدی 

نکته: با این که چندین راه برای دستور پخت این کیک وجود دارد، اما این کیک شاهزاده خانم به دسته های مختلفی تقسیم می شود تا به شما در پخت بهتر و برنامه ریزی کمک کند.

برای خامه شیرینی

  1. ترکیبات را جمع آوری کنید
  2. در یک تابه بزرگ، مواد را بجوشانید
  3. در یک کاسه با اندازه متوسط، زرده تخم مرغ را به هم بزنید
  4. شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید
  5. ترکیب آن را با مخلوط شیر حرارت دهید
  6. به مدت ۲ تا ۵ دقیقه به ترکیب مواد لازم بپردازید، تا زمانی که شروع به قوام شوند.
  7. اجازه دهید خامه شیرینی جوش بزند
  8. وانیل را ترکیب کنید و کره را اضافه کنید
  9. ترکیبات مواد را در کاسه دیگر بریزید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
  10. به مدت ۵ ساعت تا سه روز قبل از استفاده در یخچال قرار دهید.

ترکیبات کیک

  1. ترکیبات را جمع آوری کنید
  2. فر را در درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت در یک تابه شفاف یا شیشه ای و در ۳۷۵ درجه فارنهایت در تابه مخصوص حرارت دهید.
  3. محتویات کیک از جمله آب، روغن و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با مخلوط کن به مدت ۲ دقیقه ترکیب کنید
  4. ۳/۱ مقدار خمیر مایه را به اندازه ۹ اینچ با کره ترکیب کنید
  5. بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پخته شود تا طلایی رنگ شود
  6. کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود
  7. زمانی که کیک خنک شد، با استفاده از یک چاقو به قسمت های مساوی تقسیم کنید

برای شربت ساده

  1. ترکیبات را جمع آوری کنید
  2. در یک تابه آب و شکر را حرارت دهید و بگذارید تا بجوشد و محلول شکر و آب قوام یابد.
  3. به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را حرارت دهید

برای خامه زده شده (فرم گرفته)

  1. ترکیبات را جمع آوری کنید
  2. خامه زده شده، شکر و وانیل را مخلوط کنید.