طرز تهیه ی سوشی

طرز تهیه ی سوشی

تمام دنیا سوشی را می‌شناسند و با توجه به عادات غذایی هر منطقه جغرافیایی تغییراتی در آن به وجود آمده؛ که نتیجه آن شده که امروز با انواع مختلف سوشی روبرو هستیم که اکثر سلیقه‌ها را پوشش می‌دهد.

آمریکایی‌ها طرفداران پروپاقرص سوشی هستند و بسته به فرهنگ غذایی و سلایق هر منطقه تغییراتی در آن اعمال کردند.

نباید از دیدن سوشی‌هایی بانام‌های رول نیویورک و رول کالیفرنیا تعجب کنید، سوشی به انواع غذاهایی گفته می‌شود که از ترکیبات متفاوتی به شیوه ژاپنی درست می‌شود.

اساس همه آن‌ها برنج است که به شیوه ژاپنی طبخ می‌شود و عموماً از خوراک‌های دریایی مانند ماهی، میگو و جلبک دریایی به همراه سبزی مخصوص تهیه می‌شود.

مواد مورد نیاز


  • خیار، پوست کنده، برش داده شده به نوارهای کوچک: ۱/۲
  • برنج سفید نیم دانه خام: دو سوم لیوان
  • گوشت خرچنگ بدون پوست: ۲۲۶ گرم
  • ترشی زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه برنج: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • جلبک دریایی: ۴ ورق
  • آووکادو: ۱ عدد

دستور تهیه:

گام اول: در یک ماهیتابه کوچک یک و یک سوم لیوان آب را به جوش بیاورید، برنج را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را کم کنید و روی ماهیتابه را بپوشانید و به مدت بیست دقیقه بپزید، در یک کاسه کوچک سرکه برنج شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس با برنج مخلوط کنید.

گام دوم: فر را تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید، روی یک ورق پخت متوسط، جلبک را در فر از قبل گرم شده ۱ تا ۲ دقیقه قرار دهید تا گرم شود.

یک ورقه جلبک را روی یک تخته ی سوشی بامبو قرار دهید، دستان خود را مرطوب کنید، با استفاده از دستان خود، یک لایه نازک از برنج را روی جلبک پهن کنید و به یک لایه نازک فشار دهید.

گام دوم: ۱/۴ از خیار، زنجبیل، آووکادو، و خرچنگ را در یک خط پایین مرکز برنج ترتیب دهید، انتهای تشک را بلند کنید و آن را به آرامی روی مواد بچرخانید، و به آرامی فشار دهید، آن را به جلو بپیچانید تا یک رول کامل درست شود، همین کار را با مواد باقی مانده تکرار کنید، با استفاده از یک چاقوی مرطوب و تیز، هر رول را به ۴ تا ۶ برش، برش دهید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.6 ( 1 رای)
[digikala21611809680]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا