طرز تهیه پیتزا چیکن استروگانف

طرز تهیه پیتزا چیکن استروگانف

مواد مورد نیاز


  • پودر خمیر پیتزا: 1 بسته
  • گوجه , گشنیز , جعفری ,پیاز : برای تزئین
  • عصاره مرغ: 1/2 قرص
  • سینه مرغ: 250 گرم
  • پنیر پیتزا : 3-4 پیمانه
  • فلفل سیاه: مقدار لازم
  • چیپس: 1 پیمانه
  • سس قرمز: 2 قاشق
  • آب: 5/4 پیمانه
  • خامه: 3 قاشق
  • زیتون سیاه: به مقدار لازم 

طرز تهیه پیتزا چیکن استروگانف

مرحله اول

یک کاسه عمیق برداشته، پودر خمیر پیتزا را درون آن ریخته و مرکز پودر را درون ظرف باز کنید. بر اساس نوع پودر خمیر پیتزایی که استفاده می‌کنید، به مقدار لازم آب و روغن درون کاسه بریزید و شروع به هم زدن کنید تا خمیر صاف و یک دستی به دست آید.

مرحله دوم  

بعد از این که خمیر را چند دقیقه ماساژ دادید، روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا عمل تخمیر انجام شود.

مرحله سوم

سینه مرغ را خرد کرده و با مقداری کره، نمک، فلفل، ۲ حبه سیر رنده شده و عصاره مرغ تفت دهید سپس خامه را اضافه کرده و اجازه دهید تا خامه قوام آمده و کمی غلیظ شود. قارچ وزیتون را نیز جداگانه تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر پف کرد، آن را داخل ظرفی که کف آن چرب شده پهن کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نیم‌پز شود. سپس خمیر را بیرون آورده و مقداری سس قرمز روی خمیر بریزید. پنیر پیتزا را روی سس ریخته و تا جایی که می‌توانید روی خمیر را با مایه مرغ و قارچ وزیتون پر کنید.

مرحله پنجم

مقداری چیپس خلالی را روی پیتزا ریخته و پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید. در این حین هر چند دقیقه یکبار به آن سر بزنید تا مطمئن شوید پیتزا کاملا پخته شده است. بعد از یک ربع پیتزا آماده است.

امتیاز کاربران: 4.55 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا