طرز تهیه بستنی آلبالویی

طرز تهیه بستنی آلبالویی

مواد مورد نیاز


  • شکر: ٣-۵ قاشق غذاخورى
  • خامه صبحانه: ٢٠٠ گرم
  • موز: ٢ عدد متوسط
  • آلبالو بى‌هسته: ٢ لیوان
  • شیر: 2 لیوان
  • آب: 1/2 فنجان

مراحل تهیه بستنی آلبالویی در خانه

1- آلبالوهای بدون هسته و موز پوست کنده و تکه شده رو حداقل 24 ساعت توی فریزر بزارید.

2- بعداز ٢۴ ساعت، میوه هاى یخى رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزین و پوره کنید.

مخلوط آلبالو برای بستنی

3- بعد از اینکه میوه‌ها کاملا پوره و باهم مخلوط شدن، خامه و شکر رو اضافه کنید و حدود2 تا 3 دقیقه با دور تند مخلوط کن مواد رو باهم ترکیب کنید. (چندتا آلبالو رو نگه دارین)

اضافه کردن خامه و شکر در بستنی

4- بعد مخلوط شدن خامه و شکر  و آب با پوره، تکه‌های میوه رابه ترکیب اضافه می کنیم و خیلى کوتاه مخلوط کن رو روشن می کنیم؛ که تیکه هاى میوه بیشترى داخل بستنى هیجان انگیزتون به چشم بیاد!

دانه آلبالو در مایع بستنی

5- مواد رو داخل یه ظرف مناسب بریزین و بذارین تو فریزر.

6- بعد از یک ساعت، ظرف بستنى رو بیرون بیارین و با کمک قاشق اونو هم بزنید.

نکته: دقت کنید که از کناره هاى ظرف غافل نشین و همه‌ى بستنى چسبیده به دیواره ى ظرف رو جدا کنید و با باقى بستنى مخلوط کنید (چون نباید اجازه بذین بستنى یخ کنه، معمولا از همون دیواره هاى ظرف شروع به یخ زدن مى کنه.)

سفت شدن بستنی در فریزر

7- بعدازاینکه  یک ساعت گذشت ، شما باید هر نیم ساعت همزدن رو تکرار کنید. بعد از تکرار هم زدن بستى حدود ٢٠ مرتبه،تکرار کنید. بعد  به بستنى یه شب تا صبح استراحت بدین. صبح بستنى شما آمادست!

امتیاز کاربران: 4.2 ( 4 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا