طرز تهیه شیرینی فرانسوی برشی

طرز تهیه شیرینی فرانسوی برشی
شیرینی فرانسوی برشی
شیرینی برشی هم جزو شیرینیهای فرانسوی محسوب می شود که در ادامه مواد لازم برای تهیه شیرینی برشی را مشاهده می کنید و پس از آن طرز تهیه شیرینی برشی را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه شیرینی فرانسوی برشی
برای تهیه این شیرینی باید در اولین مرحله پودر قند، آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد کره را خورد کرده و با استفاده از نوک انگشت روی آنها بمالید تا به خورد آنها برود.
حالا باید شیر را به آن اضافه کنید تا حدی که مواد خمیر بشود و بعد که خمیر ایجاد شد، مقداری آن را ورز دهید و یک قالب 25 در 35 سانتی متری با توجه به مقدار مواد اولیه که گفته شد انتخاب کنید و داخل قالب را چرب کنید و مواد خمیری که آماده کرده بودید را داخل قالب پهن کنید و روی آن را با استفاده از چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و بعد سیبی که پوست گرفته شده را ورقه ای کرده و روی آن بچینید.
سپس مواد رویه را روی سیب ها ریخته و حدود 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد. وقتی کامل شیرینیها پخت باید اجازه بدهید که خنک شوند و بعد آنها را برش بزنید.
مواد رویه که به آن اشاره کردیم به این صورت تهیه میشود که اول آرد و وانیل و دارچین و شکر را با هم مخلوط می کنید و بعد کره خرد شده را اضافه میکنید و با نوک انگشت به خورد آن می دهید و شبیه خورده های نان می شود.