موضوعات داغ

طرز تهیه شیرینی فرانسوی برشی

طرز تهیه شیرینی فرانسوی برشی


  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • پودر قند: 2 قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • شیر: 250 میلی لیتر
  • آرد: 300 گرم
  • کره: 50 گرم
  • سیب: 500 گرم
  • شکر: 100گرم
  • کره: 100گرم

شیرینی فرانسوی برشی

شیرینی برشی هم جزو شیرینی‌های فرانسوی محسوب می شود که در ادامه مواد لازم برای تهیه شیرینی برشی را مشاهده می کنید و پس از آن طرز تهیه شیرینی برشی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه شیرینی فرانسوی برشی

برای تهیه این شیرینی باید در اولین مرحله پودر قند، آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد کره را خورد کرده و با استفاده از نوک انگشت روی آنها بمالید تا به خورد آنها برود.

حالا باید شیر را به آن اضافه کنید تا حدی که مواد خمیر بشود و بعد که خمیر ایجاد شد، مقداری آن را ورز دهید و یک قالب 25 در 35 سانتی متری با توجه به مقدار مواد اولیه که گفته شد انتخاب کنید و داخل قالب را چرب کنید و مواد خمیری که آماده کرده بودید را داخل قالب پهن کنید و روی آن را با استفاده از چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و بعد سیبی که پوست گرفته شده را ورقه ای کرده و روی آن بچینید.

سپس مواد رویه را روی سیب ها ریخته و حدود 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد. وقتی کامل شیرینی‌ها پخت باید اجازه بدهید که خنک شوند و بعد آنها را برش بزنید.

مواد رویه که به آن اشاره کردیم به این صورت تهیه می‌شود که اول آرد و وانیل و دارچین و شکر را با هم مخلوط می کنید و بعد کره خرد شده را اضافه می‌کنید و با نوک انگشت به خورد آن می دهید و شبیه خورده های نان می شود.

امتیاز کاربران: 4.7 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا