طرز تهیه حلوای ساده

حلوا را بیشتر در مجالس ترحیم مصرف می کنند، اما بهتر است بدانید که حلوا در قدیم یکی از خاص ترین و مقبول ترین خوراکی ها بوده است که در میان مردم و به خصوص افراد ثروتمند رایج بوده است، حلوا را می توان نوعی دسر یا حتی شیرینی و در برخی مواد نوعی غذا در نظر گرفت.

مواد لازم برای: 10

 آرد گندم: ۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

روغن: ۱ پیمانه

گلاب درجه ۱: نصف پیمانه

هل سبز: نصف قاشق چایخوری

زعفران ساییده: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۲ ساعت زمان لازم دارید:

برای تهیه ی حلوای خوشمزه، ابتدا باید شهد آن را آماده کنیم، پس۱پیمانه شکر را به همراه ۱پیمانه آب روی حرارت می گذاریم و آن را هم می زنیم تا به تدریج شکر با گرما در آب حل شود.

حلوای ساده:

وقتی آب به نقطه ی جوش رسید، زیر آب و شکر را خاموش کرده و گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم.

آرد را با یک صافی ریز چند بار الک می کنیم، با این کار آرد در هنگام پخت گلوله گلوله نمی شود.

آرد را در روغن و روی حرارت متوسط تفت می دهیم و آنقدر هم می زنیم تا آرد و روغن خوب مخلوط و یکدست شوند.

مرحله اول:

حلوای ساده چقدر رنگ حلوایتان تیره یا روشن باشد، وقتی رنگ دلخواهتان به دست آمد،شعله را خاموش کنید و شهد را آرام آرام و به صورت مرحله ای به آرد اضافه کنید.

مرحله دوم :

  فقط فراموش نکنید که در هنگام اضافه کردن شهد، مخلوط را مدام و تند تند هم بزنید تا شهد به خورد آرد برود.

می توانید ماهیتابه یا ظرفتان را مثل گهواره تکان دهید تا مخلوط از دو طرف ضربه بخورد.

حلوای شما آماده است، اگر می خواهید آن را در ظرفی دیگر بریزید، تا داغ است این کار را بکنید، پس از اینکه کمی سرد شد، می توانید تزئین دلخواه را روی آن انجام دهید.