طرز تهیه پاپ کورن میگو

طرز تهیه پاپ کورن میگو

مواد مورد نیاز


  • میگوی خام پاک شده: نیم کیلو
  • تخم گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آرد: یک و نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۶عدد
  • روغن: به میزان لازم

نکته: در واقع پاپ کورن میگو نوعی میگوی سوخاری ساده است. برای سرخ کردن میگوها یک تابه با ۳-۴ سانت روغن کافی است.

دستور پخت پاپ کورن میگو:

نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پاپریکا، تخم گشنیز، آرد، پودر پیاز، پودر سیر و آویشن رو تو یه کاسه بزرگ می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

تخم مرغ ها رو تو یه کاسه دیگه می‌شکنیم و هم می‌زنیم.

میگوها رو تو تخم مرغ یکی یکی فرو می‌کنیم و بعدش تو مخلوط آرد می‌غلتونیم.

روغن رو تو یه تابه عمیق میزاریم داغ بشه.

میگو ها رو چند دقیقه سرخ می‌کنیم تا رنگشون طلایی تیره بشه.
نکته:
برای سرو می‌تونید میگو ها رو روی یه برگ کاهو بذارین و با سبزیجات دلخواه خود سرو کنید این پاپ کورن های میگو را می توانید با سس مورد علاقه خود سرو نمایید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.91 ( 4 رای)
[digikala51611598295]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا