طرز تهیه دسر رومانف

طرز تهیه دسر رومانف

مواد مورد نیاز


  • سیب: یک عدد (هر نوع میوه ای که دوست دارید می توانید استفاده کنید)
  • نشاسته ذرت: ۲۵ گرم (حدودا ۳ قاشق غذاخوری)
  • پودر ژلاتین: ۲۵ گرم (۲/۵ قاشق غذاخوری)
  • شکر: ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • آب سرد: نصف لیوان
  • موز: یک تا دو عدد
  • شیر: ۳ لیوان

طرز تهیه:

برای درست کردن این دسر ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم طوری هم بزنید تا ذراتش خوب حل شود، در ظرفی شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و شکر را هم اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا کمی غلیظ شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مخلوط کرده و از حرارت برمی داریم میوه ها را هم پوره می کنیم و اگر دوست داشته باشید توی دسر زیر دندون بیاید می توانید ریز خرد کنید، من موز را له کردم و سیب را رنده کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم.

خامه صبحانه را هم کمی جدا با چنگال کمی هم بزنید و داخلش بریزید و کمی وانیل هم اضافه کرده و خوب قاطی کنید، اگر ازخامه قنادی جای خامه صبحانه بخواهید استفاده کنید میزان شکر را کمتر بریزید و چک کنید، چون این خامه شیرین هست داخل قالب (قالب من سیلیکونی هست)، را اگر خواستید کمی با دو قطره روغن مایع چرب کنید، البته چون دسر خامه دارد نیازی به چرب کردن ندارد، بعد مواد را داخلش ریخته و در یخچال قرار دهید تا دسر خوب بسته شود که حداقل ۵ تا ۶ ساعت زمان می برد.

بعد از بسته شدن دورش را آزاد کرده و از آزاد شدنش وقتی مطمئن شدید رویش یک دیس مرطوب قرار داده و برگردانید.

می توانید برای تزیین کمی خامه قنادی را فرم دهید و داخل قیف بریزید و با ماسوره شکوفه زده و روی شکوفه هم ترافل رنگی قرار دهید البته تزیین به دلخواه هست.

نکته:

اگر دسر را با موز درست می کنید چون موز زود تغییر رنگ میدهد برای سرو در دقایق آخر از قالب بیرون بیاورید و یا صرفا برای مهمانی از میوه های دیگر استفاده کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
[digikala21611809680]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا