طرز تهیه دسر رومانف

مواد لازم:

شیر: ۳ لیوان، پودر ژلاتین: ۲۵ گرم (۲/۵ قاشق غذاخوری)، نشاسته ذرت: ۲۵ گرم (حدودا ۳ قاشق غذاخوری)

شکر: ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)،خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم، وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری، آب سرد نصف لیوان، موز یک تا دو عدد

سیب یک عدد (هر نوع میوه ای که دوست دارید می توانید استفاده کنید).

طرز تهیه:

برای درست کردن این دسر ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم طوری هم بزنید تا ذراتش خوب حل شود، در ظرفی شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و شکر را هم اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا کمی غلیظ شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مخلوط کرده و از حرارت برمی داریم میوه ها را هم پوره می کنیم و اگر دوست داشته باشید توی دسر زیر دندون بیاید می توانید ریز خرد کنید، من موز را له کردم و سیب را رنده کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم.

خامه صبحانه را هم کمی جدا با چنگال کمی هم  بزنید و داخلش بریزید و کمی وانیل هم اضافه کرده و خوب قاطی کنید، اگر ازخامه قنادی جای خامه صبحانه بخواهید استفاده کنید میزان شکر را کمتر بریزید و چک کنید، چون این خامه شیرین هست داخل قالب (قالب من سیلیکونی هست)، را اگر خواستید کمی با دو قطره روغن مایع چرب کنید، البته چون دسر خامه دارد نیازی به چرب کردن ندارد، بعد مواد را داخلش ریخته و در یخچال قرار دهید تا دسر خوب بسته شود که حداقل ۵ تا ۶ ساعت زمان می برد.

بعد از بسته شدن دورش را آزاد کرده و از آزاد شدنش وقتی مطمئن شدید رویش یک دیس مرطوب قرار داده و برگردانید.

می توانید برای تزیین کمی خامه قنادی را فرم دهید و داخل قیف بریزید و با ماسوره شکوفه زده و روی شکوفه هم ترافل رنگی قرار دهید البته تزیین به دلخواه هست.

نکته:

اگر دسر را با موز درست می کنید چون موز زود تغییر رنگ میدهد برای سرو در دقایق آخر از قالب بیرون بیاورید و یا صرفا برای مهمانی از میوه های دیگر استفاده کنید.