طرز تهیه رول بیف ماکی (ژاپن)

مواد لازم
هویج بزرگ: ۱/۲ عدداز طول خرد شده
لوبیاسبزخرد شده: ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۵ عدد
فیله گوشت: ۴۰۰ گرم
روغن نباتی :۲ قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق
کنجد به دلخواه

رول بیف ماکی با سبزیجات:

طرز تهیه :

 هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه‌هایی به مدت ۵ دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند، سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید.

یک پلاستیک پهن کنید و ۳ تکه از فیله ها را بطوریکه یک سانتی‌متر هم پوشانی داشته باشند کنار هم قرار دهید، کمی روی ان را نمک بپاشید و سپس مجددا روی آن را را با پلاستیک بپوشانید، گوشتها را خوب با گوشتکوب بکوبید.

هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید، برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید، رول‌ها را از  ۳۰ ساعت تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

روغن را در تابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول‌ها را داخل روغن انداخته و همه جای آن‌ها را سرخ کنید تا قهوه‌ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در تابه را بگذارید تا ۵ دقیقه بخارپز شود، سپس رول‌ها را دربیاورید و بگذارید سس آن‌ها جوش بخورد تا غلیظ شود، هر رول را به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و سس باقی مانده را روی آن بریزید.

نکته:

برای زیباتر و خوشمزه تر شدن غذا می توانید در سس باقی مانده کنجد بریزید و سپس آن را روی مواد بدهید.