طرز تهیه تارت یخچالی

طرز تهیه تارت یخچالی

مواد مورد نیاز


  • کره آب کرده : 22 قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین : 4 قاشق غذا خوری
  • بیسکویت پتی بور : 32
  • خامه‏ صبحانه : 200 گرم
  • شیر عسل : 1 قوطی
  • شیر : 2 لیوان
  • آب : 1/2 فنجان

طرز تهیه تارت یخچالی

در اولین مرحله:

برای تهیه این دسر خوشمزه باید بیسکویت ها را به شکل پودر در بیاورید و با کره مخلوط کنید.

سپس قالب هایی که برای تارت انتخاب کرده اید را روی یک سطح قرار داده و ته آن پاکت فریزر قرار دهید و مقداری از مخلوط بیسکویت را برداشته و با انگشت به ته قالب و دیوارهای آن فشار دهید تا پرس شود و پاکت فریزر را با دست خود نگه دارید که جابجا نشود.

اکنون قالب ها را داخل یخچال بگذارید که خوب سفت شود.

در مرحله بعدی

پودر ژلاتین را با نصف فنجان آب ترکیب کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند.اکنون باید شیر را روی شعله گاز قرار داده و داغ کنید و ژلاتین را به آن اضافه کرده و هم بزنیدتا حل شود.

 پس از آن شیر عسل را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه مخلوط شدند، آنها را از روی شعله گاز بردارید.

در یک ظرف دیگر خامه صبحانه ریخته و به مخلوط شیر و عسل اضافه کنید و هم بزنید و کمی صبر کنید که خوب سرد شود.

بعد از اینکه سرد شد آن را درون قالب های بیسکویت ریخته و آنها را پر کنید و مجدداً در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد و سپس پاکت فریزر ها را از جای خود درآورده و بیسکویت ها را از قالب جدا کنید.

حالا تارت یخچالی شما آمده است و می‌توان آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و با پسته و گردو یا مغز های مختلف تزیین نمایید.

اگر خواستید تهیه این تارت‌ها برای شما ساده تر باشد از قالب های یک بار مصرف استفاده کنید.

امتیاز کاربران: 4.65 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا