طرز تهیه راتاتویی فرانسه

مواد لازم برای راتاتویی (فرانسه)

بادمجان بزرگ 3 عدد

سیر: 2 حبه

پیاز: 1 عدد

فلفل دلمه ای: 1 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری

پودر آویشن:1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

1- بادمجانها را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود. پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کنید و با دست فشار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.

2- سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه ای را خرد کنید و اضافه نمایید ، تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود. سپس از روی حرارت بردارید.

غذای فرانسوی

3- ته ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان، گوجه فرنگی خرد شده، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( ا هر سبزی معطری که دوست دارید)، نمک و فلفل بپاشید.

رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید. ماهتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در ان را بگذارید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود. در پایان نیز تخم مرغ ها را روی راتاتویی بشکنید و پس از اینکه اماده شد سرو کنید.