طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ:

این مواد را برای درست کردن سس آلفردو آماده نمایید:

 کره: یک چهارم پیمانه

خامه: یک پیمانه

سیر: یک حبه (خرد شده)

پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه و نیم

جعفری تازه: یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس برای پاستا

تابه متوسطی را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.

سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد.

بعد جعفری، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.

مواد لازم برای پاستا

پاستا: 500 گرم

کره: نیم پیمانه

سینه مرغ (پخته و تکه تکه شده): 300 گرم

جعفری: اندکی برای تزئین

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا:

در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید. بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.

در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابه ای دیگر، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود، بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند.

پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود، بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

چند نکته برای درست کردن پاستا:

هر چند سیر تازه عطر بی نظیری به غذای شما می دهد ولی می توانید به جای سیر تازه از دو قاشق غذا خوری پودر سیر هم استفاده کنید.

جای کره هم می توان روغن زیتون را جایگزین کرد، در نهایت  برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه استفاده کنید تا مزه و جلوه غذای شما چند برابر شود.

نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ:

پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی می باشد، زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت

و انتظار آن در حدود 1 ساعت می باشد.

پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.