طرز تهیه سالاد موزارلا با گوجه فرنگی

مواد لازم برای سالاد موزارلا با گوجه فرنگی
لیموی ارگانیک: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
جعفری تازه: ۱ دسته کوچک
گوجه فرنگی: ۶۰۰ گرم
گلوله های پنیر موزارلا بزرگ: ۲ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
نمک دریا و فلفل سیاه ساییده شده

سالاد موزارلا با گوجه فرنگی

گریمولاتا یک مخلوطِ سنتیِ ایتالیایی متشکل از جعفری خرد شده و سیر با پوست لیموی رنده شده است، می توانید آن را روی سالاد یا ماهی پخته شده، گوشت یا پاستا بپاشید،اگر سالاد موزارلا، گوجه فرنگی و ریحان را ترجیح می دهید باید برگ های یک دسته ریحان را جدا کرده و همراه با پنیر و گوجه فرنگی مخلوط کرده و آن را با نمک، فلفل و روغن مزه دار کنید.

طرز تهیه:

پوست لیمو را خیلی ریز رنده کنی، سیر و برگ های جعفری را خرد کرده و با پوست لیمو و کمی نمک و فلفل در کاسه ای مخلوط کنید، به این مخلوط گریمولاتا می گویند.

گوجه فرنگی ها و موزارلا را ورق ورق کنید، برش های گوجه و پنیر را در بشقاب بزرگی بچینید، آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید،گریمولاتا را روی سالاد ریخته و هنگام سرو کمی روغن زیتون روی آن بریزید.

نکته:

 این گوجه ها از واریته های قدیمی هستندکه محبوبیت آنها به خاطر طعم و ظاهر خاص آنهاست، می توانید آنها را در بازارهای محصولات کشاورزی یا میوه فروشی ها پیدا کنید و همین طور در سوپرمارکت ها به شرطی که فصل گوجه فرنگی باشد.