موضوعات داغ

طرز تهیه کباب تند مراکشی

طرز تهیه کباب تند مراکشی

مواد مورد نیاز


  • گشنیز و جعفری خرد شده: 5 قاشق غذاخوریی
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 5 قاشقاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ: ١ قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 5 قاشقاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: ۴ قاشق غذاخوری
  • ادویه گرام ماسالا مقداری
  • پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • نمک :1 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ کامل: 4 عدد
  • سیر: 4 حبه

طرز تهیه

آبلیمو، روغن زیتون، سیر ، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز و نمک وادویه گرام ماسالا را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود

نکته: اگر در میکس کردن مشکلی داشتید می توانید مقداری سرکه یا آب جوش اضافه کنید.

پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده وآبلیمو وخامه صبحانه و زعفران دم کرده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید.

استخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش بزنید.

سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.

نکته: بهتر است 1 شب مرغ در سس استراحت کند.

مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید.

پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود.

سپس کباب مرغ را به همراه برنج سرو کنید.

امتیاز کاربران: 4.83 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا