طرز تهیه کباب تند مراکشی

طرز تهیه کباب تند مراکشی
مواد مورد نیاز
طرز تهیه
آبلیمو، روغن زیتون، سیر ، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز و نمک وادویه گرام ماسالا را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود
نکته: اگر در میکس کردن مشکلی داشتید می توانید مقداری سرکه یا آب جوش اضافه کنید.
پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده وآبلیمو وخامه صبحانه و زعفران دم کرده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید.
استخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش بزنید.
سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
نکته: بهتر است 1 شب مرغ در سس استراحت کند.
مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید.
پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود.
سپس کباب مرغ را به همراه برنج سرو کنید.