طرز تهیه کیک موکا

مواد لازم:

تخم مرغ:۴ عدد

ارد:۱۰۰ گرم

شکر: ۷۰ گرم

وانیل:مقدار کافی

شکلات رنده شده

۵۰ گرم: پودر کاکایو

۲ قاشق غذاخوری: روغن مایع

شیر:۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری

شکلات تخته ای:۲۵۰ گرم

خامه صبحانه:۴۰۰ گرم

پودر نسکافه:۳ قاشق غذاخوری

اب داغ:۳ قاشق چایخوری

پودر ژلاتین:۲قاشق چایخوری

اب سرد:۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

مرحله اول تهیه کیک موکا:

ابتدا و برای شروع ۴ عدد تخم مرغ را که از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کرده بودیم و در دمای محیط قرار داده بودیم را شکسته و زرده و سفیده ان را از هم جدا می کنیم و در دو طرف جداگانه می ریزیم.

مرحله دوم تهیه:

سپس سفیده تخم مرغ را با نصف شکر هم می زنیم تا حجمش زیاد شود و سفیده فرم بگیرد و رد همزن روی ان بماند.

در ادامه زرده تخم مرغ و شکر باقی مانده و وانیل را با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم تا حجمش زیاد شدو و سفید رنگ شود و حبابدار شود.

مرحله سوم تهیه:

سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۲ قاشق غذاخوری شیر را به زرده مخلوط شده با شکر در مرحله قبل اضافه می کنیم و انها را خوب مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم تهیه:

سپس در این مرحله سفیده مخلوط شده با شکر را به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و به صورت دورانی ان را با مخلوط زرده و شکر و روغن و شیر مخلوط می کنیم و زیاد هم نمی زنیم.

مرحله پنجم تهیه:

سپس ۵۰ گرم شکلات رنده شده را به مواد کیک اضافه می کنیم و سپس۱۰۰ گرم ارد و۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکایو را داخل یک ظرف با هم خوب مخلوط کرده و انها را دو بار الک کرده و به مایه کیک اضافه می کنیم به طوریکه مخلوط ارد و پودر کاکایو و بکینگ پودر کاملا در مایه کیک قاطی شود وگلوله نشود و یکدست شود.اکنون مایه کیک ما اماده است.

مرحله ششم تهیه:

سپس قالب ۲۳ سانتی متری گرد را برداشته و کف ان را کاغذ روغنی می اندازیم و از مایه کیک تهیه شده در مرحله قبل در کف قالب می ریزیم و ان را تکان می دهیم تا بطور یکنواخت در قالب پخش شود.سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد.سپس وقتی کیک پخت قالب را از فر بیرون اورده و بعد از خنک شدن کیک ان را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از کیک جدا می کنیم و دور کیک رینگ می بندیم.

مرحله هفتم تهیه :

سپس در ادامه مواد روی کیک را تهیه می کنیم. برای این منظور ۲۵۰ گرم شکلات تخته ای را رنده می کنیم و ان را همراه با ۴۰۰ گرم خامه صبحانه داخل یک ظرف ریخته و روی حرارت کتری قرار داده و ذوب می کنیم.سپس ۳ قاشق غذاخوری نسکافه را در ۳ قاشق جایخوری اب جوش حل می کنیم و پودر ژلاتین را در۳ قاشق غذاخوری اب سرد حل کرده و به روش بن ماری کاملا حل می کنیم.

مرحله هشتم تهیه:

سپس وقتی شکلات و خامه یکدست با هم مخلوط شدند نسکافه و ژلاتین حل شده را به انها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب قاطی شوند.سپس انها را از روی حرارت بر می داریم و منتظر می شویم کمی خنک شوند.سپس انها را روی کیک می ریزیم.کیک را داخل یخچال برای ۴ ساعت قرار می دهیم تا روی کیک خوب ببندد و سفت شود.