طرز تهیه تاکو مکزیکی

طرز تهیه تاکو مکزیکی

مواد مورد نیاز


  • پودر چیلی: ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده: ۱ پیمانه
  • گوشت گاو بدون چربی: ۴۵۵ گرم
  • سیر خرد شده: ۲ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • سس گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه
  • استاک یا آب مرغ: ۱/۳ پیمانه
  • زیره: ۱ قاشق چای خوری
  • کاهو خرد شده: ۲ پیمانه
  • نان ترتیلا ذرت: ۸ عدد
  • پنیر چدار: ۳/۴ پیمانه

تاکو مکزیکی چیست؟

تاکو غذای مکزیکی خوشمزه ازترکیب مزه های مختلف که شما رو به وجد میاره، معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه میشه که تاکو ماهی یکی از انواع اون هست، در اصل این غذا با نان ترتیلای ذرت سرو میشه و داخل ساندویچ و روی گوشت، انواع مخلفات رو به همراه پنیر چدار یا پنیر موزارلا قرار میدن تا ترکیب عالی ای ایجاد بشه.

مرحله اول: پخت گوشت

یک تابه نچسب با قطر حدودا سی سانتی متری بردارید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید تا داغ شود.

حالا تکه های بزرگ گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، آن ها را با فاصله در روغن بگذارید، و مقداری نمک و فلفل روی گوشت ها بپاشید.

اجازه دهید زیرگوشت ها قهوه ای رنگ شوند،حدودا سه دقیقه زمان لازم است، سپس تکه های گوشت را بچرخانید، آن ها را از هم باز کنید تا تمام گوشت به مدت دو دقیقه خوب تفت بخورد.

مرحله دوم: افزودن ادویه تاکو

سیر تازه را خردکنید، سپس سیر را به همراه پودر چیلی، زیره و پودر پیازروی گوشت بریزید و یک دقیقه موادرا با هم تفت دهید، حالا استاک مرغ و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله سوم: سرو

تمام مواد میانی تاکو مکزیکی را روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا حجم سس کم و غلیظ شود، حدودا ۳ تا ۵ دقیقه برای این کار کافی است.

آماده کردن مواد میانی:

تاکو مکزیکی را به صورت داغ با ترتیلای ذرت، کاهو، پنیر چدار، گوجه فرنگی و مواد دلخواه دیگر سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
[digikala51611736565]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا