طرز تهیه پلو انبه با مرغ

مواد لازم:

ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد
برنج: ۴ پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۱ حبه
فلفل دلمه ای قرمز:۱ عدد
فلفل چیلی قرمز:۱عدد
پیازچه: ۴ عدد
انبه سفت و رسیده و بزرگ: ۱ عدد
گشنیز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت :

برنج را با کمی نمک خیس کنید و اجازه دهید ۳-۲ ساعت خیس بخورد.انبه را از درازا و تا جایی که ممکن است نزدیک به هسته، به دو نیم تقسیم کنید،هسته انبه را خارج کرده، پوست آن را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه های خلالی برش بزنید.

مرغ را به صورت خلال های باریک برش بزنید، سپس برش های مرغ را همراه با زنجبیل، سیر و فلفل چیلی در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ مزه دار شود.
فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک برش بزنید و پیازچه ها را به صورت مورب، حلقه کنید.
روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود، سپس خلال های مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۴-۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
فلفل دلمه ای، سیر له شده و پیازچه را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند، سپس گشنیز خرد شده را به تابه اضافه کرده و مواد را دو سه دقیقه دیگر تفت دهید، انبه، نمک، فلفل، زنجبیل و سویا سس را به تابه اضافه کرده و مواد را هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید،برنج را آبکش کنید و همراه با مخلوط مرغ و سبزیجات به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید.

اجازه دهید پلو انبه به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه دم بکشد، سپس حرارت را خاموش کنید.

نکته: انبه مورد استفاده در تهیه پلو انبه باید رسیده و سفت باشد تا در حین پخت، شکل خود را از دست ندهد.

روش دوم طرز تهیه پلو انبه

طرز تهیه پلو انبه گیاهی
مواد لازم
انبه رسیده و سفت: ۱ عدد
برنج: ۲۲۵ گرم
ساقه کرفس: ۳ عدد
قیسی: ۷۵ گرم
بادام ورقه شده بوداده: ۷۵ گرم
گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۳: قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

هسته انبه را خارج کنید، انبه را پوست بگیرید و گوشت آن را به صورت مکعب هایی به ابعاد ۱ سانتی متر برش بزنید.
برنج را با کمی نمک خیس کنید و پس از چند ساعت خیس خوردن، بپزید و آبکش کنید.
ساقه کرفس را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
قیسی را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و به صورت تکه های مربعی برش بزنید.
روغن را در تابه ای داغ کنید و ابتدا برش های کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس گشنیز خرد شده، تکه های زردآلو و ورقه های بادام بوداده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و در انتها تکه های انبه را بیفزایید.
مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
در یک قابلمه کمی روغن داغ کنید و سپس برنج آبکش و مواد را لایه به لایه در آن بریزید.
پلو انبه را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه دم بگذارید و سپس حرارت را خاموش کنید.
پلو انبه را در دیس بکشید و روی آن را با چند برگ نعنا یا گشنیز تازه تزیین کنید.