طرز تهیه رول بیف ماکی (ژاپن)

طرز تهیه رول بیف ماکی (ژاپن)

مواد مورد نیاز


  • هویج بزرگ خرد شده از طول 1/2 عدد
  • روغن نباتی 2 قاشق چایخوری
  • لوبیاسبزخرد شده 100 گرم
  • قارچ ورقه شده 5 عدد
  • فیله گوشت 400 گرم
  • سس سویا 2 قاشق
  • کنجد به دلخواه

 

طرز تهیه رول بیف ماکی (ژاپن)

در اولین مرحله، لوبیای سبز و هویج را هرکدام به صورت جداگانه در قابلمه هایی بپزید تا نرم شوند. سپس آنهارا با آب سرد آبکش کنید. در مرحله بعد، یک سفره یک بار مصرف برداشته و آن را پهن کنید و چند تیکه فیله به طوریکه فیله های حداقل یک سانت همپوشانی داشته باشند روی سفره قرار دهید.

روی فیله هایتان نمک بریزید و روی سفره را ببندید. گوشت ها را خیلی خوب بکوبید. درمرحله سوم، لوبیا سبز ، قارچ و هویج را در کنارهم به شکل افقی روی فیله قرار دهید. پس از آن شروع به رول پیچیدن فیله کنید. برای ما بقی فیله ها و سبزیجات هم همین کار را تکرار کنید. رول های فیله خود به مدت چند ساعت در یخچال نگه داری کنید.

در مرحله چهارم،درون یک تابه بزرگ روغن بریزید و رول های فیله را روی آن قرار دهید و آن ها را سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند . سپس، سس سویا را روی آن بریزید و در تابه را به مدت چند دقیقه ببندید تا بخار پز شود.پس از آن رول ها در بیاورید تا سس آن جوش بخورد . هر رول را به صورت عمودی روی ظرفی سرو کنید و از باقی مانده سس سویا روی آن بریزید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.65 ( 2 رای)
[digikala91613060240]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا