طرز تهیه سوپ عدس (مجارستان)

طرز تهیه سوپ عدس (مجارستان)

مواد مورد نیاز


  • سیر خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه و فلفل: ۱ قاشق چایخوری
  • ساقه کرفس خرد شده: ‌۲ عدد
  • پودر پاپریکا نصف: قاشق چایخوری
  • بادمجان رنده شده: ۲ پیمانه
  • پیاز خرد شده: ۲ عدد
  • سرکه سیب: ۱ پیمانه
  • عدس ریز: ۲ پیمانه
  • برگ بو: ۲ عدد
  • آب مرغ: ۲ لیتر
  • روغن زیتون:‌ ۲ قاشق غذاخوری
  • ماست: نصف پیمانه
  • گشنیز خرد شده: به مقدار لازم

یکی دیگر از انواع سوپ عدس، سوپ عدس مجارستانی است، استفاده از بادمجان و کرفس طعم خاصی در این سوپ ایجاد می کند، اگر ترکیب عدس و بادمجان را دوست دارید می توانید آش بادمجان را هم امتحان کنید.

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید، سپس سیر، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان، ‌آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.8 ( 2 رای)
[digikala51611736565]
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا