طرز تهیه سوپ عدس (مجارستان)

طرز تهیه سوپ عدس (مجارستان)
مواد مورد نیاز
یکی دیگر از انواع سوپ عدس، سوپ عدس مجارستانی است، استفاده از بادمجان و کرفس طعم خاصی در این سوپ ایجاد می کند، اگر ترکیب عدس و بادمجان را دوست دارید می توانید آش بادمجان را هم امتحان کنید.
طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی
در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید، سپس سیر، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
بادمجان، آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.