طرز تهیه مافین لازانیا

طرز تهیه مافین لازانیا

مواد مورد نیاز


  • آویشن خشک شده: یک و نیم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل هرکدام: 1/4 قاشق غذا خوری
  • ریحان خشک: نصف قا شق جایخوری
  • گوشت چرخ کرده: حدودا 340 گرم
  • سس گوجه فرنگی: 1 قوطی کوچک
  • قارچ: نصف پیمانه خرد شده
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سیر: دو حبه خرد شده
  • ورقه لازانیا: 1 بسته
  • پیاز: 1 عدد خرد شده

طرز تهیه مافین لازانیا

ابتدا پیاز، سیر و قارچ را خرد کنید، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، پیاز را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید، در ادامه سیر را افزوده و گوشت را بریزید و همراه پیاز سرخ کنید.

در مرحله بعد قارچ را بریزید و اجازه دهید همه مواد خوب سرخ شود، در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده ونیمی از آویشن و سس گوجه را هم بریزید و تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط شده و کمی بپزد.

کاسه ای بردارید و ریحان خشک، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و باقی مانده آویشن را با هم مخلوط نمایید، در این بین قالب های مافین را چرب کرده و داخل هر کدام یک لایه لازانیا قرار دهید.

داخل هر قالب مقداری از مخلوط پنیر بریزید و خوب صاف کنید، سپس کمی از سس گوشت را افزوده و دوباره یک لایه لازانیا قرار داده و سس گوشت و مخلوط پنیر را بریزید.

قالب ها را برای ۱۰ دقیقه در فری که با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید، بعد از اینکه سطح مافین ها برشته شده و پنیرها آب شدند آن ها را از فر خارج کنید.

اجازه دهید مافین ها کمی خنک شوند، سپس از قالب درآورید، روی مافین لازانیا را با برگ های ریحان تزیین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد مافین لازانیا:

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه می باشد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا