طرز تهیه “مافین لازانیا

مواد برای مافین لازانیا

ورقه لازانیا: ۱ بسته

ریحان خشک: نصف قا شق جایخوری

پنیر پیتزا: به میزان لازم

آویشن خشک شده: ۱و نیم قا شق چایخوری

سیر: دو حبه خرد شده

نمک و فلفل هرکدام : ١/۴ قاشق غذا خوری

قارچ: نصف پیمانه خرد شده

گوشت چرخ کرده: حدودا ٣۴٠ گرم

پیاز:١ عدد خرد شده

سس گوجه فرنگی: ١ قوطی کوچک

طرز تهیه مافین لازانیا

ابتدا پیاز، سیر و قارچ را خرد کنید، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، پیاز را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید، در ادامه سیر را افزوده و گوشت را بریزید و همراه پیاز سرخ کنید.

در مرحله بعد قارچ را بریزید و اجازه دهید همه مواد خوب سرخ شود، در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده ونیمی از آویشن و سس گوجه را هم بریزید و تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط شده و کمی بپزد.

کاسه ای بردارید و ریحان خشک، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و باقی مانده آویشن را با هم مخلوط نمایید، در این بین قالب های مافین را چرب کرده و داخل هر کدام یک لایه لازانیا قرار دهید.

داخل هر قالب مقداری از مخلوط پنیر بریزید و خوب صاف کنید، سپس کمی از سس گوشت را افزوده و دوباره یک لایه لازانیا قرار داده و سس گوشت و مخلوط پنیر را بریزید.

قالب ها را برای ۱۰ دقیقه در فری که با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید، بعد از اینکه سطح مافین ها برشته شده و پنیرها آب شدند آن ها را از فر خارج کنید.

اجازه دهید مافین ها کمی خنک شوند، سپس از قالب درآورید، روی مافین لازانیا را با برگ های ریحان تزیین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد مافین لازانیا:

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه می باشد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.