طرز تهیه پنکیک ژاپنی

طرز تهیه پنکیک ژاپنی
طرز تهیه پنکیک پفکی با عسل
مراحل تهیه پنکیک ژاپنی
گام اول:
برای شروع می بایست آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و وانیل یا دارچین را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس سرکه را داخل شیر بریزید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه به همان حالت بماند. سرکه باعث بریده شدن شیر خواهد شد.
گام دوم:
در ادامه تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته و با یک همزن یا چنگال خوب هم بزنید. سپس کره را داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم آب کرده و بعد داخل تخم مرغ ها بریزید و خوب هم بزنید.
گام سوم:
در این مرحله شیر و سرکه را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کرده و بار دیگر هم بزنید. پس از آن مواد پودری را به آهستگی اضافه کنید تا آرد گلوله گلوله شکل نشود.
گام چهارم:
بعد از اینکه همه مواد در هم مخلوط و یک دست شدند، نیم ساعت زمان دهید تا در هوای محیط استراحت کنند. برای انجام مراحل بعدی لازم است ماهیتابه را آماده کنید و روی حرارت قرار دهید. حرارت شعله گاز را کم نگه دارید و زمانی که تابه گرم شد، چربش کنید.
در ادامه با استفاده از یک ملاقه، مواد را داخل تابه بریزید و به آرامی یک طرف پنکیک را آماده و طرف دیگر آن را هم برگردانید تا طلایی شود. سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با عسل پوشانده و میل کنید. مزیت این پنکیک خوشطعم، سالمتر و مقویتر بودن آن نسبت به سایر پنکیکها است، زیرا در ترکیبات آن به جای شکر از عسل طبیعی استفاده می شود.
نکته اول:
مواد پنکیک را حداقل ۱ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال استراحت دهید. این کار باعث فعال شدن گلوتن موجود در آرد و سبک شدن پنکیک میشود.
نکته دوم: در طرز تهیه پنکیک پفی با عسل میتوانید به جای عسل از شکر استفاده کنید.