طرز تهیه رول بیف ماکی ژاپنی:

مواد لازم برای تهیه رول بیف ماکی ژاپنی:

هویج بزرگ خرد شده از طول ۱/۲ عدد

لوبیاسبزخرد شده ۱۰۰ گرم

قارچ ورقه شده ۵ عدد

فیله گوشت ۴۰۰ گرم

روغن نباتی ۲ قاشق چایخوری

سس سویا ۲ قاشق

کنجد به دلخواه

مراحل تهیه رول بیف ماکی ژاپنی:

۱- اول از همه هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه‌هایی به مدت ۵ دقیقه آب پز می کنیم  تا نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکش می کنیم .

۲- یک پلاستیک پهن می کنیم و ۳ تکه از فیله ها را بطوریکه یک سانتی‌متر همپوشانی داشته باشند کنار هم قرار می دهیم . کمی روی آن را نمک میپاشیم و سپس مجددا روی آن را را با پلاستیک می پوشانیم. گوشتها را خوب با گوشتکوب می کوبیم.

۳-هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله میگذاریم و شروع به پیچیدن می کنیم. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار می کنیم . رول‌ها را ۳۰ دقیقه تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم .

۴- روغن را در تابه بزرگی روی شعله بالا داغ می کنیم و رول‌ها را داخل روغن انداخته و همه جای آن‌ها را سرخ می کنیم تا قهوه‌ای شوند .

۵- سس سویا را داخل آن ریخته و در تابه را میگذاریم تا ۵ دقیقه بخارپز شود. سپس رول‌ها را در آورده و میگذاریم سس آن‌ها جوش بخورد تا غلیظ شود.

۶- برای سرو رول بیف ماکی با سبزیجات  هر رول را به صورت عمودی روی بشقاب سرو می کنیم و سس باقی مانده را روی آن میریزیم .

نکته: برای زیباتر و خوشمزه تر شدن غذا می توانید در سس باقی مانده کنجد بریزید و سپس آن را روی مواد بدهید و آن را با سبزیجات مختلف مثل هویج ، لیمو ترش ، کلم بروکلی و … سرو کنید .