طرز تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی

مواد لازم:
کراکر نمکی: 1/2 فنجان

آب گوجه فرنگی: 1/4 فنجان

جعفری خشک: 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 1 عدد

پودر سیر: 1/2 قاشق چایی خوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چاییخوری

فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایی خوری

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

آرد: 3/4 فنجان

نان: 5  عدد

پنیر موزارلا: 10ورق

گوجه فرنگی: 700 گرم

ریحان خشک: 2 و نیم قاشق چایی خوری

پونه کوهی: 2 و نیم قاشق چایی خوری

شکر: 1 قاشق چایی خوری

نمک: 1 و نیم قاشق چایی خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

مرحله اول تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی:

کراکر نمکی رو در غذا ساز پودر کنید. در کاسه ای بزرگ پودر کراکر رو با یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید. یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر و به همین اندازه نمک به کاسه اضافه کنید. دو قاشق غذا خوری جعفری خشک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز رو اضافه کنید. آرد رو هم اضافه کرده و هم بزنید. نصف قاشق چای خوری پونه کوهی, یک قاشق چای خوری ریحان خشک و نصف فلفل سیاه رو به کاسه بیافزایید. گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و خوب ورز بدید. آب گوجه فرنگی رو هم در کاسه بریزید. در حدود ده دقیقه به ورز دادن ادامه بدید.

فر رو تا دمای 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتی گراد گرم کنید. از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی بردارید و گرد کنید. پانزده عدد کوفته رو آماده کرده و آرد پاشی کنید.

مرحله دوم

کف سینی فر کاغذ روغنی بذارید. کوفته ها رو با فاصله در سینی فر بچینید. سینی رو به مدت بیست و پنج دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدید. بعد از این مدت با خلال دندان پختن کوفته ها رو امتحان کنید. خلالی در وسط یک کوفته فرو کنید, اگر گوشت به خلال نچسبید, سینی رو از فر خارج کنید. حالا باید سس رو درست کنیم.

گوجه فرنگی ها رو بشورید و ریز خرد کنید و یا رنده کنید. پوست شون رو جدا کنید. در قابلمه ای گوجه فرنگی ها رو بریزید و روی حرارت قرار بدید. باقی مانده نمک و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنید. هم چنین باقی مانده پونه کوهی و ریحان خشک رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. شکر رو هم در قابلمه بریزید و سس رو به مدت ده تا پانزده دقیقه بجوشانید تا غلیظ بشه.

مرحله سوم

اجازه بدید سس خنک بشه و سپس اون رو در کاسه ای بریزید، دانه دانه کوفته ها رو در سس بغلطانید، نان باگت ها رو از وسط برش بزنید ولی از هم جدا نکنید، داخل هر نان دو ورق پنیر چدار برش داده شده با ضخامت متوسط قرار بدید. پنیر ها رو باید به اندازه ای برش بزنید که کاملا داخل نان ها رو بپوشانند،قطر پنیر ها در حدود هفت سانت و ضخامتش حدود یک سانت باشه. نان و پنیر رو به مدت دو تا سه دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و نان برشته بشه داخل فری با دمای متوسط یا صد و هفتاد درجه سانتی گراد بذارید.

نان ها رو از فر خارج کرده و بذارید تا کمی خنک بشن، وقتی نان ها هنوز گرمند, داخل هر نان سه عدد کوفته بذارید، روی هر کوفته یک قاشق چای خوری سس بریزید، در صورت تمایل می تونید سس بیشتری بریزید اما نباید سس از ساندویچ بیرون بریزه. بهتره در این زمینه تعادل رو رعایت کنید، ساندویچ ها رو تا گرم هستند در کنار خانواده میل کنید. نوش جان تون.

نکات این دستور آشپزی:

مایه کوبیده رو می تونید تا سه روز در فریزر نگه داری کنید اما مسلما طعم و کیفیت مایه گوشت تازه رو نخواهد داشت, هر چند این روزها ذخیره غذای اضافه در فریزر و منجمد کردنش عادی و رایج شده.

در تهیه مایه کوبیده می تونید از جعفری و ریحان ساتوری شده تازه استفاده کنید، سبزی ها رو ساتوری کنید و به مدت ده دقیقه روی یک پارچه نخی پهن کنید تا رطوبتش کمتر بشه و سپس با مواد مخلوط شون کنید.

می تونید به جای پنیر چدار از پنیر گودا استفاده کنید.

از گل پونه کوهی استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری به کوفته ها بده. گل پونه در برابر برگ اون مزه خاص تری و عطر بیشتری داره.

پونه کوهی همین طور که از اسمش برمیاد یک گیاه خودرو و وحشی ست، این گیاه در نزدیکی رودخانه ها و جویبار ها رشد می کنه.