طرز تهیه سالاد بروسکتا ایتالیایی

بروسکتا ایتالیایی یک پیش غذای محبوب ایتالیایی است و جز پیش غذاهای بین المللی خوشمزه محسوب می شود. شما به راحتی می تونید این پیش غذای خوشمزه رو درست کنید و بروسکتا رو به عنوان شامی سبک میل کنید.

مواد لازم بروسکتا:

نان تست: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم

گوجه فرنگی: 2 عدد

ریحان تازه: بهمقدار لازم

سیر: 3 حبه

پیازچه: 5 عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پنیر خامه ای موتزارلا: به مقدار لاز

مراحل تهیه بروسکتا ایتالیایی:

1-اول از همه نان های تست را داخل تستر قرار میدیم.

2- سیر کوبیده له شده را به نان های تست شده می مالیم.

3- سپس روی نان ، نمک و فلفل و روغن زیتون می مالیم.

4-گوجه ها و پیازچه هایی که داریم رو خرد می کنیم و به همراه ریحان خرد شده روی نون ها می ریزیم.

به همین راحتی بروسکتا ایتالایی  ما درست شد. شما در عرض 5 دقیقه میتونید این پیش غذا و یا شام سبک بسیار خوشمزه و لذیذ رو درست کنید.

نکته: اگر تستر ندارید کمی روغن زیتون داخل تابه بریزید و نان تست ها را داخل تابه قرار بدین و بعد از اینکه نان شما برشته شد زیر حرارت را خاموش کنید