طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

مواد مورد نیاز


  • یک پیمانه کلم برگ قرمز خرد شده رشته‌ای یا نگینی خرد شده
  • ۲ پیمانه کلم برگ سفید خرد شده رشته‌ای یا نگینی خرد شده
  • ۲۰۰ گرم کالباس رشته‌ای یا نگینی خرد شده
  • نصف پیمانه ذرت پخته یا کنسروی
  • یک پیمانه نخودفرنگی پخته یا کنسروی
  • ۲ عدد هویج پخته و رنده شده یا نگینی خرد شده
  • ۴ عدد خیار شور رنده شده یا نگینی خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

کلم برگ قرمز، کلم برگ سفید، کالباس، ذرت و نخودفرنگی پخته، هویج و خیارشور را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس سس مایونز و روغن زیتون را به سالاد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا سس به خورد سالاد برود. سالاد اندونزی را برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم سس به خورد مواد برود.

نکات مهم برای تهیه سالاد اندونزی

برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش، کشمش‌ها را از یک ساعت قبل در آب خیس کنید. سپس آن‌ها را آبکش کنید و در سالاد بریزید. برخی افراد، قبل از اضافه کردن کشمش به سالاد، سس مایونز، سرکه، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را به کشمش‌ها اضافه می‌کنند و برای نیم‌ساعت در یخچال قرار می‌دهند تا کشمش‌ها مزه‌دار شوند.
برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو، باید گردوی خرد شده را به مخلوط سس مایونز و کشمش اضافه کنید.
در طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی، به‌جای سس مایونز از ماست ترش استفاده می‌شود و کشمش نیز از طرز تهیه حذف می‌شود.
برای تهیه سالاد اندونزی مجلسی، کافی است سالاد را در یک قالب بریزید و آن را فشرده کنید. برای سرو، سالاد را در یک ظرف برگردانید و روی آن را تزئین کنید.
برخی افراد، سالاد اندونزی را با شوید و جعفری تازه هم درست می‌کنند.
سالاد اندونزی با کلم بروکلی و گل کلم هم درست می‌شود. در طرز تهیه این نوع از سالاد اندونزی می‌توان از کلم پخته یا خام استفاده کرد.
برای تهیه یک سالاد اندونزی سالم‌تر، کالباس یا ژامبون را حذف کنید و به‌جای آن‌ها، مرغ یا گوشت پخته و ریش ریش شده را در سالاد بریزید.

نکات مهم :

سالاد اندونزی را با سیب‌زمینی پخته و خرد شده نیز درست می‌کنند.
در طرز تهیه سالاد اندونزی با ماکارونی، باید ماکارونی را جداگانه بپزید و به سالاد اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزی با قارچ، بسیار پرطرفدار است و برای تهیه آن کافی است قارچ را تفت دهید و سپس به سالاد اضافه کنید.
در صورت تمایل، کمی سرکه هم به سالاد اندونزی اضافه کنید.

امتیاز کاربران: 4.05 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا