طرز تهیه بریانی هندی

طرز تهیه بریانی هندی
طرز تهیه بریانی هندی
اول باید برنج را خوب تمیز کرده و بشویید و با مقداری نمک حدود 2 ساعت بخیسانید.
سپس داخل تابه ته گود یا قابلمه 2 قاشق روغن یا کمی کره بریزید و بعد سیب زمینی ها را سرخ نمایید. بعد آن ها را در آورده و کمی روغن داخل تابه بریزید و سیر و پیاز و زنجبیل را تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
هنگام تفت دادن کمی نمک و زردچوبه و زیره و گوجه به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه همه را با هم تفت بدهید.
اکنون نعنا و ماست و هل و دارچین را به محتویات قبلی اضافه کرده و هم بزنید و شعله را کمتر کنید و در ظرف را بگذارید تا گوجه ها بپزند. باید مدام آن را چک کنید که آب محتویات تمام نشود و اگر ته کشید کمی آبجوش اضافه کنید.
وقتی گوجه ها پختند و مواد غلیظ تر شدند، مرغ های خورد شده را درون قابلمه ریخته و هم بزنید تا محتویاتی که تهیه کرده اید زیر و روی مرغ را بگیرد و در ظرف را ببندید و شعله را کم کنید و تا خوب بپزند.
بعد از 40 دقیقه مرغ ها پختند گوشت آن ها ترد شد، در ظرف را بردارید تا آب کاملا تبخیر شودو بعد برنج را بشویید و آبکش کنید.
حالا پیازها را سرخ کنید و با مقداری برنج آبکشی شده و کمی هل و دارچین و زعفران مخلوط نمایید و هم بزنید.
بعد مرغ یاآب مرغ را داغ کرده و روی برنج بریزید و محتویات را با سیب زمینی سرخ شده و برنج مخلوط نمایید و روی شعله کم بگذارید تا 25 دقیقه دم بکشد. اکنون می توانید غذای خود را در ظرف دلخواه سرو کرده وکنید.