طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی

طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی

مواد مورد نیاز


  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: مقدار کافی
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شوید: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه ترش: نصف لیوان
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل: مقدار کافی
  • آب مرغ: ۲ فنجان
  • پیاز: ۱ عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

مرحله اول تهیه:

ابتدا برای شروع تهیه این سوپ خوشمزه، پیاز داغ درست می کنیم و برای این منظور ۱ عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و سپس آن را با چاقو به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم. داخل یک تابه روغن زیتون می ریزیم و تابه را روی گاز قرار می دهیم و وقتی روغن داغ شد پیازهای نگینی را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و کم حجم شود.

مرحله دوم تهیه:

در ادامه ۵۰۰ گرم قارچ را شسته و آنها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم. سپس قارچ خرد شده را همراه با فلفل و ۱ قاشق غذاخوری سس سویا و ۲ قاشق غذاخوری شوید خرد شده را داخل تابه پیاز داغها می ریزیم و آنها را تفت می دهیم.

مرحله سوم تهیه:

در ادامه برای مرحله بعد، نصف فنجان از آب مرغ را داخل تابه می ریزیم و هم می زنیم تا با مواد ما مخلوط شود. سپس درب تابه را می بندیم و منتظر می شویم تا مواد ما برای مدت ۱۵ دقیقه خوب بجوشد. سپس مواد داخل تابه را از روی گاز بر می داریم و آنها را داخل یک ظرف می ریزیم تا بعدا با مواد سوپ مخلوط کنیم.

مرحله چهارم تهیه:

در ادامه ۲ قاشق غذاخوری کره را داخل یک تابه ریخته و تابه را روی شعله گاز می گذاریم تا کره ذوب شود. سپس ۳ قاشق غذاخوری آرد را به تابه اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم تا کره و آرد کاملا مخلوط شوند.

مرحله پنجم تهیه:

در ادامه ۱ لیوان شیر را داخل تابه می ریزیم و هم می زنیم تا با کره و ارد قاطی شود و مواد ما گلوله نشود و یکدست شود و کم کم شیر شروع به جوشیدن کند و سس ما غلیظ شود.

مرحله ششم تهیه:

در ادامه مخلوط قارچ را که در مراحل قبل داخل ظرفی ریخته بودیم همراه با مابقی آب مرغ داخل تابه می ریزیم و با هم مواد را مخلوط می کنیم. درب تابه را می بندیم و منتظر می شویم تا مواد ما بجوشد و غلیظ شود.

مرحله هفتم تهیه:

در آخر سراغ افزودن مزه های سوپ می رویم و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و نصف لیوان خامه ترش و مقدار کافی نمک و فلفل و مقدار کافی جعفری خرد شده را به مواد سوپ اضافه می کنیم و سوپ را مزه دار می کنیم.

بعد از ۵ دقیقه زیر سوپ را خاموش می کنیم، اکنون سوپ ما آماده است، آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و برای پیش غذا آن را قبل از شام و یا ناهار میل می کنیم و یا برای مهمانی ها بعنوان یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه آنرا درست می کنیم و با آن از مهمانها پذیرایی می کنیم.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا