طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی

آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده:مقدار کافی

نمک فلفل:مقدار کافی

خامه ترش:نصف لیوان

اب مرغ:۲ فنجان

شوید:۲ قاشق غذاخوری

ارد:۳ قاشق غذاخوری

شیر:۱ فنجان

سس سویا:۱ قاشق غذاخوری

قارچ:۵۰۰ گرم

روغن زیتون:۳قاشق غذاخوری

پیاز:۱ عدد

کره:۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:
مرحله اول تهیه:

ابتدا برای شروع تهیه این سوپ خوشمزه ، پیاز داغ درست می کنیم و برای این منظور ۱ عدد پیاز را شسته و ان را پوست می کنیم و سپس ان را با چاقو به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم.داخل یک تابه روغن زیتون می ریزیم و تابه را روی گاز قرار می دهیم و وقتی روغن داغ شد پیازهای نگینی را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و کم حجم شود.

مرحله دوم تهیه :

در ادامه ۵۰۰ گرم قارچ را شسته و انها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم .سپس قارچ خرد شده را همراه با فلفل و ۱ قاشق غذاخوری سس سویا و ۲ قاشق غذاخوری شوید خرد شده را داخل تابه پیاز داغها می ریزیم و انها را تفت می دهیم.

مرحله سوم تهیه :

در ادامه برای مرحله بعد ، نصف فنجان از اب مرغ را داخل تابه می ریزیم و هم می زنیم تا با مواد ما مخلوط شود.سپس درب تابه را می بندیم و منتظر می شویم تا مواد ما برای مدت ۱۵ دقیقه خوب بجوشد.سپس مواد داخل تابه را از روی گاز بر می داریم و انها را داخل یک ظرف می ریزیم تا بعدا با مواد سوپ مخلوط کنیم

مرحله چهارم تهیه:

در ادامه ۲ قاشق غذاخوری کره را داخل یک تابه ریخته و تابه را روی شعله گاز می گذاریم تا کره ذوب شود.سپس ۳ قاشق غذاخوری ارد را به تابه اضافه می کنیم و ان را تفت می دهیم تا کره و آرد کاملا مخلوط شوند

.مرحله پنجم تهیه :

در ادامه ۱ لیوان شیر را داخل تابه می ریزیم و هم می زنیم تا با کره و ارد قاطی شود و مواد ما گلوله نشود و یکدست شود و کم کم شیر شروع به جوشیدن کند و سس ما غلیظ شود.

مرحله ششم تهیه:

در ادامه مخلوط قارچ را که در مراحل قبل داخل ظرفی ریخته بودیم همراه با مابقی اب مرغ داخل تابه می ریزیم و با هم مواد را مخلوط می کنیم.درب تابه را می بندیم و منتظر می شویم تا مواد ما بجوشد و غلیظ شود.

مرحله هفتم تهیه:

در اخر سراغ افزودن مزه های سوپ می رویم و ۲ قاشق غذاخوری ابلیمو و نصف لیوان خامه ترش و مقدار کافی نمک و فلفل و مقدار کافی جعفری خرد شده را به مواد سوپ اضافه می کنیم و سوپ را مزه دار می کنیم.

بعد از ۵ دقیقه زیر سوپ را خاموش می کنیم.اکنون سوپ ما اماده است. ان را در ظرف مناسبی می ریزیم و برای پیش غذا ان را قبل از شام و یا ناهار میل می کنیم و یا برای مهمانی ها بعنوان یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه انر ا درست می کنیم و با ان از مهمانها پذیرایی می کنیم .

امیدوارم از دستور تهیه این سوپ قارچ مجارستانی خوشتان امده باشد به این سوپ در صورت تمایل می توان مرغ خرد شده و پخته نیز اضافه کرد و اختیاری است، اما بودن گوشت نیز بسیار خوشمزه است و چون دارای اب مرغ و قارچ است بسیار مقوی است.