نحوه درست کردن “کباب ترکی خانگی”

کباب ترکی یا دنر کباب، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می آید.

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله مرغ:  ۴ تا ۵ عدد

گوشت فیله گوساله:۲ تکه

 فلفل دلمه:۱ عدد

 قارچ:۳۰۰ گرم

 

پیاز نگینی خرد شده:۱ عدد بزرگ

 سیر خرد شده:۲ تا۳ عدد

 سیب زمینی :۲ عدد متوسط

 روغن:به مقدار کافی

 نمک و فلفل:به اندازه نیاز

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.سپس در ظرف دیگری  پیاز ، سیر ،قارچ و  فلفل دلمه ای خرد شده را سرخ کنید . در ضمن برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید.

گوشت های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید . در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.

سیب زمینی ها  را هم به صورت خلالی برش بزنید و  و با کمی آب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس  با پاشیدن کمی نمک ، آنها را در روغن سرخ کنید.

کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید .

نکات تکمیلی در مورد کباب ترکی خانگی.

کباب ترکی خانگی جزو غذای ملل – ترکی می باشد.

کباب ترکی خانگی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.