طرز تهیه ی قیف ژامبون با سیب‌ زمینی

مواد اولیه:
خمیر هزارلا یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیب‌ زمینی پخته و خردشده: ۵۰۰ گرم
ژامبون خردشده: ۲۰۰ گرم
خیارشور خردشده: ۱۵۰ گرم
کاهو خردشده: ۱ عدد
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم‌ مرغ: ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی متر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم، سپس قالب قیف را چرب کرده و نوارهای خمیری را به دور قیف می پیچیم و روی را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ می‌مالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم، پس از پخته شدن، قیف‌ها را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود، بعد از خنک شدن نوارها را از قیف جدا می کنیم، سیب‌ زمینی کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده سس را اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم، سپس درون قیف‌ها را با مواد پر و سرو می‌کنیم.

نکته:

می‌توانید خمیر هزارلا و قالب‌های قیف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.