طرز تهیه ی قيف ژامبون با سيب‌ زمينی

مواد اولیه:
خمير هزارلا يك بسته (500 گرم)
سيب‌ زمينی پخته و خردشده: 500 گرم
ژامبون خردشده: 200 گرم
خيارشور خردشده: 150 گرم
كاهو خردشده: 1 عدد
سس مايونز: 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم‌ مرغ: 1 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
براي درست كردن اين اردور، ابتدا خمير را به قطر نيم سانتی متر روی سطح آردپاشی شده باز كرده و به صورت نوارهای باريك برش می زنيم، سپس قالب قيف را چرب كرده و نوارهای خميری را به دور قيف می پيچيم و روی را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ مي‌ماليم و در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاريم، پس از پخته شدن، قيف‌ها را از فر خارج كرده و می گذاريم تا خنك شود، بعد از خنك شدن نوارها را از قيف جدا می كنيم، سيب‌ زمينی كاهو، ژامبون و خيارشور را با هم مخلوط كرده سس را اضافه كرده و نمك و فلفل می زنيم، سپس درون قيف‌ها را با مواد پر و سرو مي‌كنيم.

نكته:

مي‌توانيد خمير هزارلا و قالب‌های قيف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهيه كنيد.