طرز تهیه پلو یونانی

مواد لازم:
برنج:۳ پیمانه
مرغ:۲ تکه
فلفل دلمه ای سبز:۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز:۱/۲ پیمانه
ذرت پخته شده:۲ لیوان
قارچ:۱ بسته
آب مرغ:۲ لیوان
پیاز:۱ عدد
زعفران دمکرده:به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه:به میزان لازم
روغن سرخ کردنی:به میزان لازم
نخود فرنگی:۱پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:

مرحله اول تهیه پلو یونانی:

ابتدا برای تهیه این غذا می ریم سراغ مرغ هامون. من از سینه مرغ برای درست کردن این غذا استفاده می کنیم چون هم زود پزه و هم چربی کمتری داره، پس اول سینه مرغها رو پاک می کنیم که اگر چربی اضافی داشت بگیریم سپس می شوریم شون و می زاریم آبشون بره، وقتی آب مرغها رفت اونها رو به صورت مکعبی یا هر مدلی که دوست دارین خرد می کنیم و می زاریم کنار تا از اشون استفاده کنیم.

در ادامه می ریم سراغ قارچها خوب می شوریم شون تا لکه سیاه یا آلودگی روی اونها نباشه سپس بعد از اینکه شستیم می زاریم آبشون بره. بعد از اینکه آبشون رفت به دو قسمت تقسیم شون می کنیم و می زاریم کنار، یادتون باشه زیاد قارچ ها رو خرد نکنید چون توی غذا آب می شن و دیگه نه طعم شون حس میشه نه خودشون دیده می شن.

در ادامه یه تابه بر میداریم و روغن می ریزیم داخلش و می زاریم رو حرارت تا روغن مون داغ شه، زمانی که روغن مون داغ شد مرغ هایی که خرد کرده بودیم رو می ریزیم تو تابه و شروع می کنیم به سرخ کردن شون، طوری که دو طرف مرغ ها کامل سرخ بشه سپس از تابه در می آریم و می زاریم کنار تا تو غذا ازاش استفاده کنیم.

مرحله دوم تهیه پلو یونانی:

حالا تو این مرحله می ریم سراغ نخود فرنگی ها، اول اونها رو پاک می کنیم سپس می شوریم شون و می زاریم کنار، در ادامه یه قابلمه برمی داریم و نخود فرنگی ها رو به همراه کمی آب می ریزیم داخل قابلمه و می زاریم رو حرارت تا نخود فرنگی هامون بپزه، سپس وقتی نخود فرنگی ها پخت اونها رو آبکش می کنیم و می زاریم بمونه، سپس ذرت های پخته شده رو هم می رزیم تو یه ظرف و می زاریم آماده باشه تا ازاش استفاده کنیم.

سپس می ریم سراغ فلفل دلمه ایها اونها رو می شوریم و پس از اینکه آبشون رفت به صورت نگینی کمی درشت تر خردشون می کنیم و می زاریم کنار تا از آشون تو غذا استفاده کنیم.

در ادامه یه تابه بر می داریم و روغن می ریزیم داخلش و می زاریم رو حرارت تا روغن مون داغ شه، زمانی که روغن مون داغ شد قارچ هایی که خرد کرده بودیم رو هم می ریزیم داخل تابه و شروع می کنیم به تفت دادنش،برای اینکه قارچ ها آب نندازه می تونید کمی آبلیمو بهش اضافه کنید، سپس بعد از اینکه قارچ ها کمی سبک شد و داشت سرخ می شد نخود فرنگی هایی که پخته بودیم رو بهش اضافه می کنیم و با هم تفت شون می دیم.