طرز تهیه سوپ گازپاچو (اسپانیایی

طرز تهیه سوپ گازپاچو (اسپانیایی


  • گوجه فرنگی : (بته رس، نصف شده، دانه ها گرفته شده) گوجه فرنگی 650 گرم
  • روغن زیتون: (فوق بکر) 1/4 فنجان + 1 قاشق سوپخوری
  • خیار: (نصف شده، پوست کنده و تخم گرفته) 1 عدد
  • سرکه انگور: (یا سرکه بالزامیک) 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری یا طبق ذائقه
  • سیر: (با پوست) سیر 3 حبه متوسط
  • پپیاز قرمز: (خرد شده) نصف فنجان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری یا طبق ذائقه
  • آب گوجه فرنگی: 3/4 فنجان
  • برگ ریحان: 1/4 فنجان
  • لیمو ترش: (آب لیمو) نصف
  • فلفل هالوپینو: 1 عدد

سوپ گازپاچو (اسپانیایی)

در گازپاچوی سنتی تنها از مواد خام استفاده می شود. در این دستور آشپزی از گوجه فرنگی بریانی استفاده می کنیم تا طعم شیرینی بیشتری به غذا بدهیم. اگر دوست دارید مرحله ی بریان کردن را رد کنید و از همه ی مواد به صورت خام استفاده کنید. اگر این کار را می کنید پیشنهاد می کنیم مقدار سیر و مقدار فلفل هالوپینو را کمتر کنید چون بریان کردن کمی از تندی و طعم آنها کم می کند.

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2. نیمی از گوجه فرنگی ها، فلفل هالوپینو و حبه های سیر پوست نکنده را در تابه ی لبه دار به صورت یک لایه بچینید. 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون روی آنها بریزید و کمی نمک روی آن بپاشید. 20 دقیقه در فر بریان کنید. از فر بیرون بیاورید. فلفل هالوپینو را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید یا در یک کیسه ی پلاستیکی یا زیپ کیپ قرار دهید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس پوست بکنید و دانه ها را خارج کنید و درشت خرد کنید.

3. فلفل هالوپینوی درشت خرد شده، گوجه فرنگی بریان و هر چه مایع در تابه مانده است داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید. سیر را از پوست آن خارج کنید و به سایر مواد اضافه کنید. گوجه فرنگی های خام، خیار، پیاز قرمز، آب گوجه فرنگی، برگ ریحان، روغن زیتون، آب لیمو، سرکه ی انگور، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
4. 1 و نیم فنجان از مخلوط را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و 15 تا 20 ثانیه با سرعت زیاد پوره کنید سپس در یک کاسه ی بزرگ دیگر بریزید. همین کار را باز هم تکرار کنید تا کل مخلوط را پوره کرده باشید. می توانید آنقدر پوره کنید که همه چیز نرم و یکدست شود یا اینکه تکه های درشت در آن باقی بماند.

نکته:
5. در ظرف حاوی گازپاچوی پوره شده را ببندید و بگذارید 2 ساعت تا یک شب تا صبح در یخچال بماند و خنک شده بعد نوش جان کنید.

امتیاز کاربران: 4.7 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا