طرز تهیه بستنی رژیمی با آووکادو و لیمو

طرز تهیه بستنی رژیمی با آووکادو و لیمو

مواد مورد نیاز


  • موز رسیده: 1 عدد درشت
  • پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
  • مغز پسته: به مقدار لازم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  •  خیار: 2 عدد
  • گشنیز: 1/2 دسته
  • آب لیمو: 2 عدد
  • نمک مقداری
  • آووکادو: 2 عدد

بستنی یکی از خوراکی های مورد علاقه برای فصل تابستان است. ولی این خوراکی خوشمزه به دلیل کالری بالایی که دارد برای کسانی که رژیم لاغری دارند مناسب نیست. با این دستور یک بستنی کاملا رژیمی و خوش طعم درست کنید.

مرحله اول تهیه بستنی خانگی آووکادو:

قبل از هر کاری باید از قبل موز و آووکادو ها رو در فریزر قرار بدید تا 2 الی 3 ساعت بمونند و حالت یخ زده به خودشون بگیرن. توجه داشته باشین که حتما از موز و آووکادوهای کاملا رسیده و درشت استفاده کنید.

شما برای تهیه این بستنی نیاز به قالب فلزی و مستطیلی کیک (نان) دارید، این قالب ها طول و عمق زیادی دارند و برای تهیه این بستنی به دردمون می خورن؛ این قالب فلزی و خالی رو هم همراه میوه ها در یخچال قرار بدید تا کاملا سرد و منجمد بشه؛ این عمل در فرآیند ساخت بستنی ما اهمیت زیادی داره و حتما باید این کارو انجام بدید.

مرحله دوم تهیه:

بعد از 2 الی 3 ساعت موز و آووکادو منجمد شده رو از فریزر خارج کنید، هسته آووکادو را خارج کنید، موز را پوست گرفته و همه آن ها را خرد کنید و داخل یک مخلوط کن بریزید، سعی کنید این فرآیند را با سرعت بیشتری انجام دهید تا انجماد میوه ها از بین نرود. یک عدد لیمو ترش رو هم با چاقو برش بزنید.

بستنی خانگی آووکادو

400 گرم خامه غلیظ و پرچرب (معادل 2 عدد خامه صبحانه) که بهتر است آن را هم از قبل در فریزر قرار داده اید به مواد قبل درون مخلوط کن بی افزایید.

حالا 2 قاشق غذاخوری پودر قند، نصف قاشق چای خوری وانیل، آب لیمو ترش و چند عدد ازگشنیزرو هم اضافه کنید و در آخر دکمه مخلوط کن را فشار دهید و همه مواد را باهم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شده و به شکل یک اسموتی خوشرنگ سبزرنگ در بیاید.

مرحله سوم تهیه:

حالا قالب خالی یخ زده را از فریزر خارج کنید و مواد بستنی آماده شده را داخل آن بریزید، سطح مواد را کمی با پشت قاشق صاف کنید و بعد ظرف را در فریزر قرار دهید. قبلا هم تاکید کردم که مراحل تهیه این بستنی را با سرعت انجام دهید تا انجماد مواد اولیه و قالب از بین نرود، توجه به این نکته در کیفیت بستنی ما اهمیت زیادی دارد.

نکته مهم:

در رابطه با این بستنی این است که ممکن است آووکادوی درون این بستنی به علت ماندن در فریزر دچار تغییر رنگ شود برای جلوگیری از این کار یک کیسه فریزر را پاره کنید و آن را روی سطح بستنی بکشید به طوری که کیسه با سطح رویی بستنی مماس شود سپس ظرف را در فریزر قرار دهید این کار در جلوگیری از تغییر رنگ بستنی موثر است.

به جای ریختن پودر قند می توانید از شربت افرا یا شهدهای غلیظ استفاده کنید. (عسل را امتحان نکرده ام پس به همین دلیل توصیه نمی کنم چرا که ممکن است روی بافت خامه اثر داشته باشد و مانع از بسته شدن بستنی شود…)

شما می توانید مقداری از مغز پسته ایی که دارید را خرد کرده و به مواد بستنی تان قبل از انجماد اضافه کنید و از مابقی آن برای تزیین آن استفاده کنید.

در آخر ذکر این نکته مهم است:

نیازی نیست که برای تهیه این بستنی از روش های قدیمی استفاده کنید (خارج کردن ظرف بستنی هر چند ساعت یکبار از فریزر و همزدن آن)؛ کافی است که ظرف را حداقل به مدت 5 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا بسته شود. پس از این مدت ظرف را از فریزر خارج کرده و بگذارید 15 دقیقه در دمای محیط بماند.

با یک اسکوپ از بستنی برداشته و داخل کاسه مناسب یا بستنی خوری قرار دهید.

گاهی برای طعم و رنگ این بستنی یک عدد خیار پوست گرفته کوچک را هم به مواد درون مخلوط کن اضافه می کنند و با مغز پسته و گشنیز تزیین  می کنندکه البته کاملا سلیقه ایی است.

به این آموزش امتیاز دهید

0

امتیاز کاربران: 3.37 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا