طرز تهیه هواری میگو

مواد لازم برای طرز تهیه هواری میگو خوشمزه

برنج: 3 پیمانه برن

میگو: 400 گرم

گشنیز: 2 قاشق سوپ خوری

سیر: 3 حبه

پیاز: 1 عدد

رب گوجه: 2 قاشق سوپ خوری

به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه هواری میگو

ابتدا 3 پیمانه برنج را بشورید و سپس به مدت 30 دقیقه در آب و به همراه مقدار لازم نمک خیس نمایید، الان نوبت به  خوردن کردن پیاز ها می رسد 1 عدد پیاز را به صورت نگینی خورد کنید، تابه را بر روی حرات قرار دهید.

مرحله اول روغن برای تفت دادن:

و کمی روغن داخل آن بریزید زمانی که روغن کمی گرم شد پیاز هایی را که نگینی خورد کرده اید را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پیاز ها کمی طلایی رنگ شود زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند،  3 حبه سیر ریز خورد کنید و به پیاز ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید، مراقب باشید که سیر خیلی زود می سوزد پس حرارت نباید زیاد باشد تا سیر های خورد شده بسوزند، در مرحله بعدی اضافه کردن ادویه و مقداری زعفران دم کرده می باشد، در این مرحله عطر خوش به مشام شما خواهد رسید، کمی ادویه ها را تفت دهید.

اضافه کردن میگو

و سپس میگو را اضافه نمایید، میگو ها را همراه مواد تفت دهید در این مرحله می توانید رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید، الان نوبت به اضافه کردن آب می باشد، یک لیوان آب به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید، اجازه دهید آب به جوش آید، و در آخرین مرحله 2 قاشق سوپ خوری گشنیز را نیز به مواد اضافه نمایید و در ماهی تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه میگوها پخته شود.

مرحله دو م

در این بخش برنجی را که خیس کرده بود باید پخته شود، ابتدا قابلمه ای مناسب انتخاب نمایید و آب بریزید داخلش ، بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب به جوش آید زمانی که آب به جوش آمد برنجی را که خیس کرده این به داخل قابلمه بریزید منتظر بمانید تا دانه های برنج نه خیلی نرم و نه خیلی سفت شوند و سپس آبکش نمایید.

زمانی که برنج را آبکش کردید به سراغ میگو ها بروید، مواد الان پخته شده اند، قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و بر روی حرارت قرار دهید کمی روغن کم قابلمه بریزید و مقداری برنج آبکش شده داخل آن بریزید و لایه بعدی موادی که آماده کرده اید بر روی آن بریزید و این کار را لایه لایه انجام دهید و در آخرین مرحله در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا قابلمه بخار کند سپس حرار را کم کنید و صبر کنید تا غذا به خوبی دم بکشد، هواری میگو ما آماده است.