طرز تهیه فلافل خوشمزه

نخود: ۱ کیلو

جعفری: ۱۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۱ بوته

فلفل سیاه و سفید: ۲/۳ قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

سس انبه به میزان دلخواه 

روغن ترجیحا کنجد به میزان لازم

ادویه مخصوص فلافل (شامل زیره، گشنیز، زردچوبه و ادویه های مختلف) یا ادویه کاری نصف قاشق غذاخوری

نخود را به مدت ۲۴ ساعت داخل آب بخیسانید، یادتان باشد در این مدت، چند بار آب نخود را عوض کنید.

نخودهای خیس خورده را به همراه جعفری، پیاز و سیر داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید.

وقتی مواد تبدیل به خمیر شدند، نمک، فلفل و ادویه ها را هم اضافه نموده و با قالب دلخواه آنها را تقسیم کنید.

ممکن است خمیر آب بیوفتد، اگر این اتفاق افتاد، از آرد نخودچی استفاده کنید.

روغن را در یک ظرف گود داغ کرده و فلافل ها را داخل روغن سرخ کنید، وقتی خمیر خودش را بگیرد، فلافل به بالای روغن می آید و غوطه ور می شود.

برای تهیه سس انبه هم کافی است به ازای هر قاشق پودر انبه، ۶ قاشق آب چوشیده و ۴ قاشق سرکه ی سفید را با هم مخلوط نموده و روی فلافل ها بریزید.