مواد لازم برای سالاد ذرت و مرغ

ذرت: ۲ پیمانه

سینه مرغ: ۲ عدد

خامه ترش: ۱/۲ پیمانه

ماست یونانی: ۱/۲ پیمانه

کاهو خرد شده: ۲ پیمانه

 پودر چیلی: ۱ قاشق مربا خوری

 آب پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری

 آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 نان ذرت یا نان مورد نظر ۶ تکه

همراه کردن پیش غذای سبک مانند سالاد با وعده های غذایی اصلی یکی از راه های داشتن تغذیه سالم است و البته هضم و جذب غذا را نیز راحت تر می کند، سالاد ها را به خوبی می شناسیم و می دانیم روش تهیه راحتی دارند و با ترکیب میوه و سبزیجات و حتی مواد گوناگون می توان سالادهای خوشمزه و مقوی تهیه کرد و از خوردنشان لذت برد، سالاد ها، هم می توانند کاملا گیاهی باشند مانند سالاد فصل و سالاد کلم، سالاد تبوله و هم می توانند از ترکیب گیاه و گوشت و مواد گوشتی  تهیه شوند که اتفاقا بسار لذیذ و پرطرفدارند، از این دست سالادهای ترکیبی می توان به سالاد الویه، سالاد سزار، سالاد پاستا، سالاد ماهی، سالاد ذرت و مرغ و … اشاره کرد.

سالاد مرغ و ذرت

مرغ و ذرت هر دو از مواد غذایی مقوی و سرشار از انرژی هستند که با  ترکیب این دو می توان سالاد یا غذایی کامل و مغذی تهیه کرد، سالاد ذرت و مرغ حتی می تواند برای سرو در مجالس در نظر گرفته شود بنابراین می خواهیم روش تهیه سالاد ذرت و مرغ مجلسی را در این دستور به شما آموزش دهیم، امیدواریم این سالاد خوشمزه را در خانه تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرید.

سالاد مرغ و ذرت خوشمزه

طرز تهیه سالاد ذرت و مرغ

مرحله اول

سینه مرغ را همراه ادویه ها به خوبی مزه دار کنید و اجازه دهید برای طعم دار شدن مدتی در یخچال استراحت کند.

مرحله دوم:

پس از استراحت، تابه را گرم و کمی چرب کنید و سینه مرغ را در تابه قرار دهید و اطراف آن را کاملا برشته کنید.

مرحله سوم:

مرغ را ریش ریش  کنید و در ظرفی گود بریزید، ذرت و پیاز خرد شده را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید(اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید قبل از باز کردن در قوطی حتما باید آن را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و بعد در سالاد مرغ و ذرت غذای دیگر استفاده کنید)

مرحله چهارم:

در این مرحله ماست و خامه ترش را همراه نمک و فلفل و آب مرکبات  به ترکیب مرغ و ذرت اضافه و مخلوط کنید،(اگر مایل بودید ۱/۲ قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال به سالاد اضافه کنید که سالاد را بسیار مهطر و خوشمزه تر می کند)

مرحله پنجم:

به تعداد نفرات تکه ای نان بردارید، مقداری کاهو و مقداری مایه سالادذرت و مرغ  روی آن قرار دهید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.(بهتر است پس از آماده کردن سالاد آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود)

نکات کلیدی تهیه سالاد ذرت و مرغ

برای تهیه سالاد ذرت و مرغ هیچ محدودیتی نیستی و می توانید مواد مختلف را به این ترکیب اضافه کنید.

استفاده از نان برای سالاد کاملا اختیاری است. اگر مایل هستید تعدادی نان تست را به شکل مکعبی برش بزنید و آن را همرا کمی کره و  پودر سیر در تابه تفت دهید یا در فر گریل کنید و بعد به سالاد بیافزایید که طعم سالاد را بسیار لذیذ خواهد کرد.

می توانید از سس تاباسکو به عنوان چاشنی این سالاد استفاده کنید،(در این صورت می توانید آب پرتقال یا آب لیمو را حذف کنید.

به جای ماست یا خامه می توان از سس مایونز استفاده کرد.