طرز تهیه سالاد نودل سرد

طرز تهیه سالاد نودل سرد

مواد مورد نیاز


  • زنجبیل تازه (رنده شده): نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن کنجد: نصف قاشق چای‌خوری
  • پیازچه (خردشده) برای تزیین: به مقدار لازم
  • کنجد بوداده برای تزیین: به مقدار لازم
  • فلفل تند (ریز خرد شده): یک عدد
  • خرفه یا بیبی اسفناج: دو پیمانه
  • سرکه برنج: دو قاشق غذاخوری
  • سس سویا: سه قاشق غذاخوری
  • آب کیمچی: یک‌چهارم پیمانه
  • تربچه (خرد شده): یک پیمانه
  • نخودفرنگی: نصف پیمانه
  • شکر: یک قاشق چای‌خوری
  • نودل: ۱۷۰ گرم
  • شاهی: یک فنجان

طرز تهیه سالاد نودل سرد

مرحله اول:

داخل قابلمه‌ای مقداری آب نمک بریزید و نخودفرنگی‌ها را در آن بپزید تا به خوبی نرم شوند، بعد از آنیکه به خوبی پختند آن‌ها را در آب سرد بریزید و بگذارید خنک شوند سپس آب آن‌ را بیرون بریزید و نخودفرنگی‌ها را کنار بگذارید.

مرحله دوم:

فلفل چیلی، آب کیمچی، سس سویا، سرکه، شکر و روغن کنجد را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

کیمچی یک ترشی مخصوص و پرطرفدار کره‌ای است که به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم:

سبزیجات شامل شاهی، خرفه و تربچه را در ماهیتابه‌ای بریزید و با مقدار کمی روغن کنجد یا روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند (اگر دوست دارید سبزیجات کاملا نرم و پخته باشند می‌توانید آن‌ها را آب‌پز کنید).

مرحله چهارم:

نودل پخته شده، سبزیجات و نخودفرنگی‌ها را در ظرف ریخته و به خوبی مخلوط کنید سپس در کاسه‌های جداگانه سرو کنید و تخم‌مرغ‌ها را از وسط نصف کرده و در ظرف بگذارید، در آخر با پیازچه خرد شده، کنجد تزیین کنید.

اگر طرفدار طعم تند هستید می‌توانید مقداری روغن چیلی هم روی آن بریزید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 2 رای)
[digikala71612626563]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا