طرز تهیه سالاد نودل سرد

مواد لازم برای تهیه سالاد نودل سرد

نخودفرنگی: نصف پیمانه

فلفل تند (ریز خرد شده): یک عدد

آب کیمچی: یک‌چهارم پیمانه

سس سویا: سه قاشق غذاخوری

سرکه برنج: دو قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق چای‌خوری

زنجبیل تازه( رنده شده): نصف قاشق چای‌خوری

روغن کنجد: نصف قاشق چای‌خوری

نودل: ۱۷۰ گرم

خرفه یا بیبی اسفناج: دو پیمانه

تربچه (خرد شده): یک پیمانه

شاهی: یک فنجان

پیازچه (خردشده) برای تزیین به مقدار لازم

کنجد بوداده برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد نودل سرد

مرحله اول:

داخل قابلمه‌ای مقداری آب نمک بریزید و نخودفرنگی‌ها را در آن بپزید تا به خوبی نرم شوند، بعد از انیکه به خوبی پختند آن‌ها را در آب سرد بریزید و بگذارید خنک شوند سپس آب آن‌را بیرون بریزید و نخودفرنگی‌ها را کنار بگذارید.

مرحله دوم:

فلفل چیلی، آب کیمچی، سس سویا، سرکه، شکر و روغن کنجد را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

کیمچی یک ترشی مخصوص و پرطرفدار کره‌ای است که به آن اضافه می کنیم .

مرحله سوم:

سبزیجات شامل شاهی، خرفه و تربچه را در ماهیتابه‌ای بریزید و با مقدار کمی روغن کنجد یا روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند (اگر دوست دارید سبزیجات کاملا نرم و پخته باشند می‌توانید آن‌ها را آب‌پز کنید).

مرحله چهارم:

نودل پخته شده، سبزیجات و نخودفرنگی‌ها را در ظرف ریخته و به خوبی مخلوط کنید سپس در کاسه‌های جداگانه سرو کنید و تخم‌مرغ‌ها را از وسط نصف کرده و در ظرف بگذارید، در آخر با پیازچه خرد شده، کنجد تزیین کنید.

اگر طرفدار طعم تند هستید می‌توانید مقداری روغن چیلی هم روی آن بریزید.