طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت

طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت

مواد مورد نیاز


  • بیسکویت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکلات: ۱۰۰ گرم
  • شیر: ۱ فنجان
  • خامه: ۱ بسته

نکات طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکوییت

میزان خامه‌ی داخل رولت کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید آن را کمتر و یا بیشتر کنید.

می توانید کمی شکلات رنده کرده و در رولت روی خامه بریزید.

برای خامه‌ی داخل رولت می‌توانید خامه قنادی گرفته و آن را بزنید.

می توانید خامه آماده گرفته و با کمی شکر ترکیب کرده و با همزن بزنید تا خامه یکدستی بگیرید و برای داخل رولت استفاده کنید.

طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت

اگر ساده‌تر دوست دارید خامه آماده گرفته و همان را فقط یک لایه در رولت بزنید.

می‌توانید کمی پنیر لبنه در صورت تمایل با خامه ترکیب کرده و با همزن زده و آن را روی برای مواد داخلی استفاده کنید.

برای روی رولت نیز می‌توانید پسته را خرد کرده و پودر آن را استفاده کنید.این رولت با بیسکویت است پس ۲ بسته بیسکویت را در یک ظر حسابی پودر و خرد کنید. بعد از آنکه خوب پودر شد شیر، شکر، کره و پودر کاکائو را خوب با هم مخلوط کرده و کم کم به بیسکویت‌ها اضافه کنید.

همزمان مواد را با دست هم بزنید تا حالتی خمیری بگیرد. وقتی حالت خمیر پیدا کرد یک سلفون را باز کنید و مواد را با یک وردنه روی سلفون به صورت یک مربع بزرگ باز و پهن کنید.

حالا روی مواد را یک لایه خامه بکشید و با یک قاشق خوب روی مواد صاف کنید. برای رول کردن دست خود را پشت سلفون گذاشته و لایه اول را به اندازه طول انگشت اشاره بلند کرده و روی مواد بیاندازید، دست خود را جلو ببرید و سلفون زیر مواد را بلند کرده و به سمت جلو رول کنید.

رولت شما آماده است آن را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از ۲ ساعت آن را از یخچال خارج کنید و روی آن سس شکلات بریزید.

برای سس شکلات نیز شکلات را روی حرارت آب کنید و به آن خامه و شیر اضافه کنید، سس که غلیظ شد سس را روی مواد بریزید. رولت شکلاتی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.73 ( 2 رای)
[digikala51611736565]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا