طرز تهیه پلو چینی

می‌خواهیم طرز تهیه پلو چینی را به شما آموزش دهیم. با این تفاوت که در چین این غذا تقریبا به صورت نیم‌پز سرو می‌شود. اما با توجه به سلیقه و فرهنگ غذای ایرانی بهتر است سبزیجات و برنج کاملا پخته سرو شوند.

مواد لازم برای تهیه پلو چینی

سینه مرغ: (خرد شده) دو عدد
برنج پخته شده: سه پیمانه
کاهو چینی یا کلم برگ: یک‌سوم پیمانه
زنجبیل: چهار قاشق چای‌خوری
آبغوزه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
هویج: (خلال شده) یک عدد
ساقه کرفس: (خرد شده) یک‌سوم پیمانه
خیار: (خلال‌شده) یک‌سوم پیمانه
فلفل: دلمه‌ای سبز یک‌چهارم پیمانه
فلفل: دلمه‌ای قرمز یک‌چهارم پیمانه
نخود فرنگی پخته: یک‌سوم پیمانه
جوانه ماش: یک‌سوم پیمانه
پنیر توفو: یک‌سوم پیمانه
سویا سس: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
روغن: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: (خرد شده) یک عدد
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پلو چینی

مرحله اول:

ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس زنجبیل و آبغوزه را اضافه کنید و با همان حرارت ملایم تفت دهید.

مرحله دوم:

حرارت را زیاد کنید. هویج، کرفس خرد شده و کلم برگ را اضافه کنید و ۲ تا ۳ تفت دهید. سپس خیار، فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز، نخود فرنگی و جوانه ماش را اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.

مرحله سوم:

در ادامه پنیر توفو و سویا سس، پودر فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید، مواد را ۲ دقیقه تفت دهید سپس در قابلمه را ببندید و کنار بگذارید.

در این فاصله سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی روغن داخل تابه سرخ کنید.

مرحله چهارم:

داخل یک قابلمه باقی روغن را بریزید و روی حرارت قرار دهید، برنج پخته شده را با روغن تفت دهید، سپس همه سبزیجات و مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.

پلو چینی را داخل ظرف مناسب سرو کنید.