موضوعات داغ

طرز تهیه انچیلادا مرغ، مکزیک

طرز تهیه انچیلادا مرغ،

مواد مورد نیاز


  • نمک، فلفل، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، آویشن یا اُرگانو
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش تاره: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط نگینی خرد شده: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز یا سبز: 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه فرنگی: 2 پیمانه
  • پنیر پیتزا رنده‌شده: یک و نیم فنجان
  • پنیر چدار رنده ‌شده: یک لیوان
  • لوبیا قرمز پخته: 1 پیمانه
  • ذرت پخته: نصف پیمانه
  • سیر: دو-سه- حبه
  • نان تورتیا یا پیتا: 2عدد
  • فیله مرغ: 700 گرم

مرحله اول:

حبوبات را از روز قبل خیس کنید و طی این مدت چندبار آب آن را عوض کنید و سپس آن‌ها را جداگانه بپزید.

مرحله دوم:

فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله سوم:

مرغ را به صورت نوارهای باریک برش داده و بعد به همراه پیاز، سیر ساطوری شده داخل روغن زیتون تفت دهید.

بعد از آنکه کمی رنگ مرغ‌ها تغییر کرد رب گوجه را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم:

فلفل دلمه‌ای که به صورت نگینی برش داده‌اید را به آن اضافه کنید (اگر می‌خواهید غذای شما هم مانند اینچیلاداهای اصیل تند شود فلفل چیلی خرد شده را هم در این مرحله اضافه کنید).

مرحله پنجم:

ذرت پخته شده را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید (می‌توانید از کنسرو ذرت هم استفاده کنید).

آب اضافه لوبیای پخته‌شده را بگیرید و آن را هم به مواد اضافه کنید. تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، نصف لیوان آب، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.

سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.

امتیاز کاربران: 4.8 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا