طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
کاهو کوچک: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
خیارشور: ۱ پیمانه
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز: ۱/۲ پیمانه
ماست‏: ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱) لوبیا را از قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید، بهتراست که داخل زودپز بریزید تا سریع تر بپزد، برای پخت حدود ۴۵ دقیقه زمان لازم است.

۲) پوست سیب زمینی را گرفته و آن را به مکعب های دو سانتی برش بزنید و سپس بخارپز کنید.

۳) در فرصتی که لوبیا و سیب زمینی پخته می‌شوند، خیارشور و کاهو را خرد کرده و هویج را رنده کنید.

۴) روغن زیتون، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده تا یک دست شود، همه ی مواد لازم را داخل کاسه ریخته و سس را اضافه کنید، مواد را به خوبی مخلوط کنید، مخلوط کردن باید با احتیاط صورت گیرد تا به سیب زمینی ها آسیب زده نشود.

۵) سطح ظرف را پوشانده و حدود نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سالاد جا بیفتد.

نکته مهم:

در مرحله دوم، می‌توانید سیب زمینی ها را آب پز کرده و سپس نگینی خرد کنید، اما با روش بخارپز، برش های سیب زمینی داخل سالاد زیباتر و سالم تر باقی می ماند. ضمن اینکه زودتر هم پخته می شوند.
اگر بخارپز ندارید می‌توانید داخل قابلمه آب بریزید و یک سبد فلزی بر روی آن قرار دهید به نحوی که سبد داخل آب نرود و بالای آن قرار گیرد. پس از جوش آمدن آب سیب زمینی های نگینی خرد شده را داخل سبد بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا بخارپز شوند.
هویج داخل سالاد می‌تواند بنا به ذائقه پخته یا خام باشد.
می‌توانید بنا به ذائقه، ذرت، نخود فرنگی و یا سبزیجاتی مانند شوید را نیز به مواد بیفزایید.