طرز تهیه کسادیای مرغ و پنیر

طرز تهیه کسادیای مرغ و پنیر

مواد مورد نیاز


  • پنیر پیتزای رنده شده: ۱/۲ لیوان
  • پنیر چدار رنده شده: ۱/۲ لیوان
  • نان ترتیلا یا نان لواش: ۸ تکه
  • سس پستو: ۴ قاشق غذاخوری
  • مرغ پخته خرد شده: ۲ لیوان
  • اسفناج تازه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

نان ترتیلا یا نان لواش را گرد ببرید و روی سطح کار قرار دهید، روی هر نان ۱ قاشق غذاخوری سس پستو بریزید و پخش کنید.

روی سس پستو مقداری مرغ پخته خرد شده بریزید و روی آن چند برگ اسفناج تازه بگذارید، پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را مخلوط کنید و مقداری از این مخلوط را روی اسفناج بریزید (به همین صورت تمام نان ها را آماده کنید).

پس از اضافه کردن پنیر نان دیگری روی آن قرار دهید،با ۸ نان شما ۴ کسادیا خواهید داشت.

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس نان های پر شده را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید،و چند دقیقه هر طرف را حرارت دهید تا پنیر ذوب شود سپس کسادیای آماده شده را به ۴ قسمت برش بزنید و سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
[digikala51611598824]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا