طرز تهیه کسادیای مرغ و پنیر

دسته بندی: ساندویچ و برگر

مواد لازم برای کسادیای مرغ و پنیر
مرغ پخته خرد شده: ۲ لیوان
پنیر چدار رنده شده: ۱/۲ لیوان
پنیر پیتزای رنده شده: ۱/۲ لیوان
نان ترتیلا یا نان لواش: ۸ تکه
سس پستو: ۴ قاشق غذاخوری
اسفناج تازه مقدار لازم

غذای مکزیکی

طرز تهیه: نان ترتیلا یا نان لواش را گرد ببرید و روی سطح کار قرار دهید، روی هر نان ۱ قاشق غذاخوری سس پستو بریزید و پخش کنید.

روی سس پستو مقداری مرغ پخته خرد شده بریزید و روی آن چند برگ اسفناج تازه بگذارید، پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را مخلوط کنید و مقداری از این مخلوط را روی اسفناج بریزید (به همین صورت تمام نان ها را آماده کنید).

پس از اضافه کردن پنیر نان دیگری روی آن قرار دهید،با ۸ نان شما ۴ کسادیا خواهید داشت.

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس نان های پر شده را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید،و چند دقیقه هر طرف را حرارت دهید تا پنیر ذوب شود سپس کسادیای آماده شده را به ۴ قسمت برش بزنید و سرو کنید.