طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

مواد لازم برای تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

سیب زمینی: چهار عدد

پنیر پارمسان رنده شده خرید آنلاین چهار قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم مرغ: سه عدد

کره ذوب شده: ۵۰ گرم

فلفل به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

پنیر تازه موزارلا به مقدار لازم

بیکن خرد شده: چهار ورق

جعفری خرد شده برای تزیین

گوجه گیلاسی برای تزیین

طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

مرحله اول:

برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سیب زمینی‌ها بپزید و کنار بگذارید تا خنک شوند. بعد از این که سیب زمینی‌ها خنک شدند، پوست‌شان را بگیرید و با رنده ریز آن‌ها را داخل یک کاسه رنده کنید.

مرحله دوم:

پنیر پارمسان، زرده تخم مرغ، کره ذوب شده و نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم:

در این مرحله یک کاغذ نسوز روی سینی فر پهن کرده و مایه سیب زمینی را داخل قیف آشپزی بریزید، سر قیف را ماسوره نصب کنید و مایه سیب زمینی را درست.

با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید، کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد.

مرحله چهارم:

مایه سیب زمینی کاملا برشته شده است، موزارلا‌های توپی را داخل کاپ سیب زمینی بگذارید و مقداری بیکن خرد شده روی آن بریزید سپس مقداری جعفری خرد شده و فلفل سیاه روی پنیر و بیکن‌ها بپاشید.

مرحله پنجم:

قالب را حدود ۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود، کاپ سیب زمینی پنیری به همین راحتی آماده است، آن را با گوجه گیلاسی تزیین کنید.