طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
مواد لازم برای تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
سیب زمینی: چهار عدد
پنیر پارمسان رنده شده خرید آنلاین چهار قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: سه عدد
کره ذوب شده: 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پنیر تازه موزارلا به مقدار لازم
بیکن خرد شده: چهار ورق
جعفری خرد شده برای تزیین
گوجه گیلاسی برای تزیین
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
مرحله اول:
برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سیب زمینیها بپزید و کنار بگذارید تا خنک شوند. بعد از این که سیب زمینیها خنک شدند، پوستشان را بگیرید و با رنده ریز آنها را داخل یک کاسه رنده کنید.
مرحله دوم:
پنیر پارمسان، زرده تخم مرغ، کره ذوب شده و نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم:
در این مرحله یک کاغذ نسوز روی سینی فر پهن کرده و مایه سیب زمینی را داخل قیف آشپزی بریزید، سر قیف را ماسوره نصب کنید و مایه سیب زمینی را درست.
با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید، کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد.
مرحله چهارم:
مایه سیب زمینی کاملا برشته شده است، موزارلاهای توپی را داخل کاپ سیب زمینی بگذارید و مقداری بیکن خرد شده روی آن بریزید سپس مقداری جعفری خرد شده و فلفل سیاه روی پنیر و بیکنها بپاشید.
مرحله پنجم:
قالب را حدود 5 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود، کاپ سیب زمینی پنیری به همین راحتی آماده است، آن را با گوجه گیلاسی تزیین کنید.