طرز تهیه خاویار با فیله سالمون و مارچوبه:

خاویار با فیله سالمون و مارچوبه از دوست داشتنی ترین غذا های حاوی خاویار است که هم اکنون می توانید طرز تهیه آن را  به طور کامل مطالعه فرمایید.

مواد لازم برای خاویار با فیله سالمون و مارچوبه :

 ۴: عدد فیله ی ۱۰۰ گرمی سالمون

یک: قاشق فلفل سیاه

خاویار درجه یک و اصیل ایرانی

یک : قاشق نمک

 روغن زیتون به مقدار لازم

مواد لازم برای گارنیش

کاهو پیچ، یک عدد کوچک

۵۰ گرم نخود فرنگی

۶ عدد مارچوبه پخته شده

شکر و نمک برای سس

ترخون، ریحان و شوید به مقدار لازم

کره به مقدار لازم

فیله های ماهی سالمون را در روغن زیتون می گذاریم :

فیله های ماهی سالمون را در روغن زیتون می گذاریم تا به خوبی طلایی شوند،سپس کره را اضافه کرده و اجازه دهید ۳-۴ دقیقه سرخ شود،

سبزیجات معطر:

همزمان، کاهو، نخود سبز و مارچوبه را به همراه شکر و نمک در قابلمه قرار داده و بگذارید به آرامی بپزد. بعد از آنکه نرم و پخته شدند، به آن ها کره ی آب شده و سبزیجات معطر را اضافه می کنیم.

برای سرو:

مخلوط آماده شده را در وسط دیس قرار داده و بر روی آن ماهی های سرخ شده ی لذیذ سالمون را می گذاریم.

خاویار را با قاشق بر روی تکه های ماهی می گذاریم تا غذا کاملا آماده ی طبخ باشد.