طرز تهیه پلو فلفل دلمه ای

مواد لازم برای تهیه پلو فلفل دلمه ای :
برنج: ۴ پیمانه
فلفل سیاه: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سینه مرغ: ۳ عدد
زردچوبه و نمک به میزان لازم
فلفل دلمه ای زرد، سبز و نارنجی هر کدام یک عدد
زعفران ساییده شده به مقدار نیاز
کره یا روغ دلخواه

دستور پخت:

ابتدا برنج را در آب و نمک بگذارید تا خیس بخورد.
مرغ ها را با چند لیوان آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پیازها را پوست کنده و خلالی خرد کنید.
کف روی آب مرغ را بگیرید و نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چای‌ خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا مرغتان بپزد.
مرغ را جدا نمایید، آب برنج را خالی کنید و به جای آن آب مرغ بریزید.
فلفل دلمه ای ها را خلالی خرد کنید.
حالا برنج و فلفل دلمه ها را بگذارید تا با آب مرغ بپزند.
بعد از اینکه با شعله ی زیاد آب برنجتان تبخیر شد، مقداری کره یا روغن اضافه نمایید.
دم کنی را گذاشته و اجازه دهید پلو دم بکشد.
پس از اینکه پلو و فلفل ها پخت می توانید آن را با فیله های پخته شده یا تفت داده شده با کره سرو کنید.