طرز تهیه کلوچه براونی

موادلازم:

 شکلات رنده شده: 300 گرم

کره: 6  قاشق غذا خوری

پودر اسپرسو فوری3: قاشق غذا خوری

نصف فنجان آرد

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نصف قاشق چای خوری نمک

 تخم مرغ: 2 عدد

شکر : 3/4فنجان

عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری

نمک دریا: (برای روی کلوچه ها)

طرز تهیه:

برای درست کردن این کلوچه ابتدا ۲۵۰ گرم از شکلات ها، کره، پودر اسپرسو را در یک کاسه روی بخارآب بگذارید و اجازه دهید تا شکلات ها آب شوند و همه مواد را با هم خوب قاطی کنید، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم قاطی کنید.

تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید، شکلات آب شده را اضافه کنید، ترکیب آرد را روی آنها ریخته و ۵۰ گرم شکلات بقیه را هم اضافه کنید و بازهم به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدست شود، روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و  در یخچال بگذارید ۱ ساعت بماند، (یا اگر شب درستش کردید بگذارید شب تا صبح بماند).

در آخر هم فر را تا دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید و خمیر را به صورتی که دوست دارید فرم دهید و روی سینی که از قبل با کاغذ پوشانده شده بچینید، میان کلوچه ها باید ۲ سانت فاصله باشد، کلوچه ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تازمانی که روی آنها کمی خشک بشود و ترک بخورد، سپس از داخل فر خارج کنید و کمی نمک دریا روی آن بپاشید (اگر دوست ندارید می توانید نمک استفاده نکنید) و بگذارید ۵ دقیقه خنک شوند، به این ترتیب کلوچه براونی آماده سرو می شود.