طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری

مواد لازم برای توپ سیب زمینی سوخاری

سیب زمینی بزرگ ۴ عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

شیر ۱ قاشق غذاخوری

آب جوش: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری

 آرد سوخاری و آرد ساده مقدار لازم

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید را رنگ گوشت تغییر کند؛ پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده، گوجه های پوست گرفته خرد شده و پودر آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود، در انتهای کار نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود ، در ادامه ۱ قاشق شیر گرم و ۱ قاشق آب جوش و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری یکدست شود ، کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس مقداری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری مایه گوشت داخل ان قرار دهید وبه شکل توپ گرد کنید ( تمام توپ ها را به همین صورت آماده کنید).

توپ سیب زمینی:

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود

داخل قابلمه یا سرخ کن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس توپ های سیب زمینی را داخل روغن داغ بریزید ، توپ ها را چند بار با چنگال این طرف و آن طرف کنید تا خوب طلایی و برشته شوند ( توپ ها باید در روغن شناور باشند ) ، پس از سرخ شدن توپ ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس به همراه سس دلخواه

سرو کنید .

نکته ها:می توانید داخل این توپ ها از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید، همچنین می توانید داخل این توپ ها را با مواد دیگری مانند مرغ پخته، قارچ،، سبزیجات و … پر کنید، این پیش غذای عالی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.