طرز تهیه آکاراجه برزیلی

طرز تهیه آکاراجه برزیلی
طرز تهیه آکاراجه با طعم عالی
در روش تهیه آکاراجه ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید و داخل روغن زیتون تفت دهید، زمانی که پیاز ها کمی نرم شدند پودر پاپریکا و نمک به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا پیاز ها به رنگ طلایی شوند.
حالا میگو ها را به پیاز داغ اضافه کنید و مواد را آن قدر تفت دهید که میگوها صورتی رنگ و ترد شوند و حرارت را خاموش کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
طرز تهیه آکاراجه
در این مرحله از طرز تهیه آکاراجه حالا سیر و یک عدد پیازی را که از قبل داشته اید را به لوبیا ها که از قبل پخته اید اضافه کنید و حالا دانه ها و دم فلفل تند را بگیرید و داخل غذا ساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید. ( در صورت نیاز می توانید آب مرغ نیز به اندازه یک تا دو قاشق به آن اضافه کنید)