طرز تهیه آکاراجه برزیلی

طرز تهیه آکاراجه برزیلی


  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده: یک و یک دوم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • فلفل تند کوچک: یک عدد
  • روغن زیتون: دو قاشق
  • میگو ریز: پانصد گرم
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • آرد: دو قاشق 
  • سیر : یک حبه

طرز تهیه آکاراجه با طعم عالی

در روش تهیه آکاراجه ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید و داخل روغن زیتون تفت دهید، زمانی که پیاز ها کمی نرم شدند پودر پاپریکا و نمک به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا پیاز ها به رنگ طلایی شوند.

حالا میگو ها را به پیاز داغ اضافه کنید و مواد را آن قدر تفت دهید که میگوها صورتی رنگ و ترد شوند و حرارت را خاموش کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

طرز تهیه آکاراجه

در این مرحله از طرز تهیه آکاراجه حالا سیر و یک عدد پیازی را که از قبل داشته اید را به لوبیا ها که از قبل پخته اید اضافه کنید و حالا دانه ها و دم فلفل تند را بگیرید و داخل غذا ساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید. ( در صورت نیاز می توانید آب مرغ نیز به اندازه یک تا دو قاشق به آن اضافه کنید)

امتیاز کاربران: 4.45 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا