طرز تهیه بولانی ماشی خانگی

مواد لازم برای تهیه ی تهیه بولانی ماشی

آرد ترمیده (صفر سه) یک کیلو
ماش: دو پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک به مقدار لازم
پیاز: دو عدد
آب مقدار لازم

روش تهیه ی بولانی خوش طعم:

آرد را با آب شیر گرم نمک و دو قاشق روغن مایع خمیر نماید، خمیر بولانی باید زیاد سفت نباشد.
راحت هموار گردد. خمیر را بگذارید استراحت نماید، مقداری ماش را شسته وآب پز کنید.  
روغن را داغ نموده پیاز را ریزه نموده با روغن سرخ کنید، آب ماش را کاملا بگیرید و ماش را با روغن و پیاز مخلوط کنید، مقداری آب بالای آن ریخته بگذارید ماش با روغن و پیاز کمی بچوشد.
ماش تهیه شده را از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود. 
ذغاله های کوچک از خمیرنازک برداشته و با وردنه هموار می کنیم.

و به مناصفه خمیر ماش را هموار نموده و بولانی را شکل نیم دایره محکم ببندید، هنگام بریان نمودن باز نشود.
بعد بولانی ها را به پشت و روی درماهی تابه پر از روغن سرخ نماید.

نکات تکمیلی در مورد بولانی ماشی:

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه می باشد.
بولانی ماشی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.