طرز تهیه بولانی ماشی خانگی

طرز تهیه بولانی ماشی خانگی

مواد مورد نیاز


  • آرد ترمیده (سه صفر): یک کیلو
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • ماش: دو پیمانه
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • آب: مقدار لازم

روش تهیه ی بولانی خوش طعم:

آرد را با آب شیر گرم نمک و دو قاشق روغن مایع خمیر نماید، خمیر بولانی باید زیاد سفت نباشد.
راحت هموار گردد.

خمیر را بگذارید استراحت نماید، مقداری ماش را شسته وآب پز کنید.
روغن را داغ نموده پیاز را ریزه نموده با روغن سرخ کنید، آب ماش را کاملا بگیرید و ماش را با روغن و پیاز مخلوط کنید، مقداری آب بالای آن ریخته بگذارید ماش با روغن و پیاز کمی بچوشد.
ماش تهیه شده را از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود.
ذغاله های کوچک از خمیرنازک برداشته و با وردنه هموار می کنیم.

و به مناصفه خمیر ماش را هموار نموده و بولانی را شکل نیم دایره محکم ببندید، هنگام بریان نمودن باز نشود.
بعد بولانی ها را به پشت و روی درماهی تابه پر از روغن سرخ نماید.

نکات تکمیلی در مورد بولانی ماشی:

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه می باشد.
بولانی ماشی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا