طرز تهیه پیتزای گوشت گوساله با ذرت

مواد لازم:

ذرت:۲ عدد

گوشت گوساله: ۳۵۰ گرم

کره: ۳ قاشق غذاخوری

نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم

پودر سیر: مقداری 

آرد:۱ قاشق چایخوری

خامه:۱ قاشق غذاخوری

شیر:۱ فنجان

پنیر پارمزان: ۱ لیوان

خمیر پیتزا: ۲ عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

مرحله اول تهیه:

گوشت گوساله را ساطوری کنید.

برای تهیه این پیتزای خوشمزه از گوشت گوساله استفاده می شود چون بوی گوشت گوسفندی را نمی دهد، از نظر قیمت ارزان تر بوده و چربی کمتری دارد. برای شروع باید قسمتی از گوشت گوساله را که بهتر است ماهیچه یا قلوه باشد را ورقه ایی کنید به شکل یک لایه نازک. سپس با یک چاقو ساطوری تیز با ضربه های مکرر آن را به قطعات کوچک ریز ریز کنید.

پیتزای گوشت گوساله با ذرت:

۲ قاشق غذاخوری کره را داخل تابه بی اندازید و پس از ذوب شدن کره، گوشت های ریز ریز شده را به آن اضافه کنید و شروع کنید به تاب دادن گوشت با کره؛ حرارت را ملایم کنید و یک فنجان آب گرم به تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت با آب بپزد و انگل های آن از بین برود.

پختن گوشت تقریبا ۳۰ دقیقه طول می کشد از تابه غافل نشوید و میزان آب گوشت را هر چند وقت یکبار چک کنید. پس از آن که آب درون تابه کم شد و گوشت نرم شد، شروع کنید به اضافه کردن ادویه جات؛ یعنی مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر را به گوشت اضافه نمایید و پس از کمی همزدن و تاب دادن مواد باهم گاز را خاموش کنید.

مرحله دوم تهیه:

ذرت را بپزید.

 

۲ عدد بلال جوان و شیرین را تهیه کنید، پوست سبز و کاکل آن را جدا نمایید سپس یک ردیف از ذرت را با احتیاط و به کمک چاقو جدا نمایید، با این کار ردیف های بعدی هم به آسانی با فشار انگشتان دست جدا می شوند، دانه های دو عدد ذرت را به شیوه گفته شده از چوب وسط آن جدا نمایید، یک آب بشویید و آن ها را داخل یک قابلمه بریزید به آن آب اضافه کرده و مقداری نمک به آن بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مرور بپزد که معمولا  ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان می برد.

اگر بلال جوان باشد نیازی به استفاده از زودپز نیست و معمولا زود می پزد.

مرحله سوم تهیه:

سس پیتزا را آماده نمایید.

یک قاشق غذاخوری کره را داخل تابه بی اندازید و مهلت دهید تا ذوب شود سپس ۱ قاشق چایخوری آرد را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید نباید آرد سرخ شود یا رنگ آن تغییر کنید، یک تاب کوچک به آن کافیست، ۱ قاشق غذاخوری خامه را در یک فنجان شیر حل کنید و این مایه را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید تا کمی قوام بیاید. در آخر نصف فنجان از کل پنیر پارمزانی که دارید را به آن اضافه کنید و پس از کمی هم زدن از روی حرارت بردارید

مرحله چهارم تهیه :

پیتزا را آماده کرده و درون فر قرار دهید.

ذرت که پخته شد قابلمه را از روی گاز بردارید و محتویات آن را داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.

این مقدار مواد اولیه برای تهیه دو عدد پیتزای متوسط است، سعی کنید از خمیر پیتزای نازک استفاده کنید، اگر این خمیرها را از فروشگاه ها خریداری می کنید، معمولا نازک نیستند پس بهتر است خمیر را خودتان در منزل درست کنید تا بتوانید بهترین پیتزا را درست کنید.

خمیر را جلوی دستتان قرار دهید از سسی که درست کرده بودید با قاشق بردارید و روی سطح خمیر بمالید و با پشت قاشق صاف کنید سپس از گوشت گوساله ساطوری و پخته شده بردارید و روی سطح خمیر آغشته به سس بریزید مقداری پنیر پارمزان بپاشید(از مابقی یک لیوان پنیر پارمزان باقی مانده) و در آخر از ذرت پخته برداشته و روی آن بریزید و باز پنیر بپاشید.

این پیتزا با خمیر نازک و مواد کم درست می شود یعنی دو لایه مواد، یک لایه گوشت و یک لایه ذرت، اگر بخواهید یا موادتان بیشتر بود می توانید قطر لایه مواد روی پیتزا را بیشتر بریزید.

پیتزای آماده شده را داخل یک سینی چرب شده قرار دهید و در فر بگذارید فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سپس سینی حاوی پیتزا را در طبقه وسط آن به مدت ۱۵ -۲۰ دقیقه قرار دهید. سپس پیتزا را پس از این مدت زمان از فر خارج کرده و با سس دلخواه نوش جان نمایید.

می توانید به جای ذرت پخته خانگی از کنسرو ذرت استفاده نمایید.