طرز تهیه بانوفی پای؛ یک دسر انگلیسی خوشمزه:

مواد لازم:جهت تهیه بانوفی پای نسکافه ای،نان تارت۱عددد،یسکویت دیجستیو ۲۵۰ گرم(ساقه طلایی)،کره ۱۲۰ گرم  شکرقهوه ایی۱ قاشق سوپخوری، شیر عسلی ۱قوطی،موز۸عددبزرگ،خامه فرم گرفته ۲ پیمانه، دانه وانیل ۱/۲ عدد،شکلات ۲۰ گرم

طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی:

۱) میتوانید نان تارت آماده بخرید،سپس نوبت به آماده کردن سس دولسه دلچه میرسد. این سس را هم مثل نان تارت میتوان آماده خرید.

۲) در این مرحله فر را روشن کنید،و روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کرده تا گرم شود، چهار عدد موز را پوست بگیرید و برش دهید روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و موزها را روی آن بچینید، سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه درفر بگذارید،تا موزها پخته شوند سپس در دمای محیط قرار دهید، تا خنک شوندچهارعددموزدیگر را هم پوست بگیرید و به شکل قطعات نیم سانتی متری برش دهید.

۳) حالا ۲۰۰ گرم از سس دولسه دلچه را روی نان تارت بریزید و به طور کامل روی سطح آن پخش کنید.

۴) با کمک یک کیسه پلاستیکی و وردنه بیسکویت ها را خرد و ریز کنید، سپس بیسکویت های خرد شده را داخل کراست پای بریزید و روی آن سس دولسه بریزید تا کاملا سطح آن پر شود.

۵) حالا نوبت به چیدن موزها می رسد، موزهای پخته شده و تازه را به شکل دایره ای منظم روی سطح پای بچینید. موز باید تمام سطح آن را بپوشاند، میتوانیدبا کمک کفگیریادست این کاررا انجام دهید، به آرامی موز را به مخلوط سس دولسه دلچه و بیسکویت ها فشار دهید.

۶) مابقی سس دولسه دلچه را روی موزها بریزیدو به طورکامل آن را درسطح پای پخش کنید.

۷) یک کیسه پلاستیکی تمیز روی پای بکشید و آن را به مدت دو ساعت یا تمام شب در یخچال قرار دهید.

۸) شکلات را رنده کرده وخامه را آماده کنید، قبل از سرو، خامه زده شده، شکلات رنده شده و دانه های وانیل را روی پای بریزید، خامه زده شده را حتما قبل از مصرف در یخچال نگه داری کنید.مرحله آخر: همیشه بانوفی پای انگلیسی را سرد سرو کنید، چون سس آن زود شل می شود،پس باید به محض این که پای را از یخچال خارج کردید، خامه و شکلات رنده شده را روی آن بریزید، و نوش جان کنید.